ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δεύτερη σερί νίκη για την Akropolis

Δεύτερη σερί νίκη για την Akropolis

Η Akropolis επικράτησε με 2-1 της Team Thoren στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και πλησίασε στην κορυφή. Βασικοί οι Σιαλμάς, Μητρόπουλος, Σταυροθανασόπουλος. Έπαιξε και ο Γκέζος.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Akropolis που κέρδισε την Κυριακή το μεσημέρι της Team Thoren εκτός έδρας με 2-1 και ανέβηκε στον βαθμολογικό πίνακα της Γ' Εθνικής στην Σουηδία και βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση.

Η Akropolis που παρέμεινε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο ματς πήρε το προβάδισμα στο 22' με τον Σόντερστρομ μετά από ασίστ του Σταυροθανασόπουλου αλλά ένα λεπτό μετά δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης. Πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου όμως και παρά το γεγονός ότι η Akropolis έχασε πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Σταυροθανασόπουλος οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 2-1. Ήταν το 37' όταν ο Πόλο σκόραρε και έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Από πλευράς των Ελλήνων ποδοσφαιριστών της Akropolis αγωνίστηκαν ως βασικοί οι Σταυροθανασόπουλος, Μητρόπουλος και Σιαλμάς με τους δυο πρώτους να παίζουν σε όλο το ματς. Ο Σιαλμάς αντικαταστάθηκε στο 73' ενώ στο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Γκέζος. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπήκε ως αλλαγή στο 72' της αναμέτρησης.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ