ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Δεν χρειάζεται να υπερβάλουμε για μια ατάκα που είπε στο πόδι ο Κυριάκος"

"Δεν χρειάζεται να υπερβάλουμε για μια ατάκα που είπε στο πόδι ο Κυριάκος"

Ο ατζέντης του Κυριάκου Παπαδόπουλου μίλησε στο"Sport1.de", θέλοντας να ρίξει τους τόνους και συνιστά ψυχραιμία αναφορικά με το μέλλον του διεθνούς άσου και την σχέση του με το Αμβούργο.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος φέρεται βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά στο μέλλον του στο Αμβούργο έπειτα από τις δηλώσεις που έκανε το Σάββατο (17/03) μετά την εντός έδρα ήττα της ομάδας του από τη Χέρτα με 2-1.

Ο 26χρονος στόπερ άσκησε κριτική στην απόφαση του νέου προπονητή του, Κρίστιαν Τιτς, να μην συμπεριλάβει αυτόν και άλλους ποδοσφαιριστές στην αρχική ενδεκάδα. Το ξέσπασμα του δεν έμεινε αναπάντητο από τη διοίκηση. Ο σύλλογος, μέσω του εκτελεστικού διευθυντή, Φρανκ Βετστάιν, ξεκαθάρισε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι επιτρεπτές από κανέναν. Μάλιστα, ενδέχεται να προχωρήσει και στη διακοπή του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Πολ Κουτσολιάκος, μίλησε στο"Sport1.de", θέλοντας να ρίξει τους τόνους και συνιστά ψυχραιμία για όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας για τον διεθνή άσο και το μέλλον του.

"Δεν άκουσα τον Κυριάκο να ασκεί κριτική σε κάποιον συμπαίκτη του. Φυσικά και λυπάται για ό,τι έγινε, αλλά είναι ένας νέος και συναισθηματικός τύπος, οπότε δεν χρειάζεται να υπερβάλουμε για μια ατάκα που είπε στο πόδι αμέσως μετά από έναν αγώνα

Πιστεύω πως ο Κυριάκος πάντα μπορεί να βοηθήσει το Αμβούργο με τη μαχητικότητά του, αλλά αυτό δεν το αποφασίζω εγώ, ούτε φυσικά και ο ίδιος. Είναι στο χέρι του προπονητή και σίγουρα θα έχει τους λόγους του που τον άφησε έξω.

Είναι μέλος της ομάδας και δεν είναι υπεύθυνος για τα αρνητικά αποτελέσματα. Από άποψη κινήτρου είναι έτοιμος να τα δώσει όλα και δεν χρειάζεται να του τα φορτώσουμε όλα", είπε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ενώ για το αν υπάρχει θέμα να αποχωρήσει από το Αμβούργο, είπε πως θα συζητήσει με τον προπονητή του, όταν επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ