ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Δεν πωλείται ο Παπασταθόπουλος", το μήνυμα της Ντόρτμουντ

"Δεν πωλείται ο Παπασταθόπουλος", το μήνυμα της Ντόρτμουντ

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε την Ατλέτικο Μαδρίτης να κάνει κίνηση για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο μετά τον τελικό του Champions League, όμως οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ έστειλαν μήνυμα πως ο Έλληνας άσος δεν πωλείται!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποτελεί στόχο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων εδώ και αρκετές μεταγραφικές περιόδους, όμως η Ντόρτμουντ δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένη να αποχωριστεί τον Έλληνα άσο.

Αυτό φρόντισε να το ξεκαθαρίσει με τον πλεον κατηγορηματικό τρόπο ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Μίχαελ Ζορκ, ο οποίος ερωτηθείς από το γερμανικό περιοδικό "Kicker" για το μέλλον του "Sokratis" στην ομάδα απάντησε:

"Ούτε σκεφτόμαστε καν να αφήσουμε τον Σωκράτη να φύγει". Φυσικά η δήλωση αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή μόνο τυχαία δεν είναι, μιας που πριν από λίγες ημέρες διέρρευσε η πρόθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης να καταθέσει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Σημειώνεται πως ο Παπασταθόπουλος, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ μέχρι τον Ιούνιο του 2019, αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σε 40 ματς σε όλες τις διοργανώσεις ενώ μετά την αποχώρηση του Χούμελς (ίσως αποχωρήσει και ο Σούμποτιτς) θα είναι τεράστια απώλεια για την BVB αν χάσει και τον Έλληνα σέντερ μπακ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ