ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Δεν αποχωρεί απ' τη Βέρντερ ο Πέτσος

Δεν αποχωρεί απ' τη Βέρντερ ο Πέτσος

Στη Βέρντερ θα παραμείνει ο Θανάσης Πέτσος, παρά τα σενάρια που έκαναν λόγο για απομάκρυνσή του απ' τους πράσινους της Βρέμης. Μάλιστα, ο Έλληνας διεθνής συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις με την Κ23.

Μπορεί τα πράγματα να μην πηγαίνουν όπως θα ήθελε ο ίδιος, αλλά ο Θανάσης Πέτσος δεν σκέφτεται να αποχωρήσει άμεσα απ' τη Βέρντερ Βρέμης, βάζοντας τέλος στη φημολογία που τον ήθελε να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kicker, ο 25χρονος διεθνής δεν θα φύγει απ' τη Βέρντερ, αλλά αντιθέτως θα παραμείνει στη ομάδα Κ23, με στόχο να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Αλεξάντερ Νούρι.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατο δημοσίευμα έκανε λόγω για φυγή του Πέτσου απ' τη Γερμανία, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής (σ.σ. μόλις 143 λεπτά). Ακόμα, το όνομά του συνδέθηκε και με τον Παναθηναϊκό, με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη να τον θεωρούν αξιόλογο ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να προσφέρει.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Πέτσος είναι έτοιμος να πάρει το ρίσκο και να συνεχίσει τις προπονήσεις με την Κ23 της Βέρντερ, με σκοπό να επανέλθει στις βασικές επιλογές του Γερμανού τεχνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι λόγοι του παραγκωνισμού του Πέτσου στη Βέρντερ
Προτάθηκε ο Πέτσος, προτεραιότητα ο Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό
Δανεικός στη Σάλκε ο Μπάντστουμπερ
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ