ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Θέλει δανεικό τον Μαχαίρα η Μέλισταρ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Μαχαίρας, Φορτούνης EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα της τρίτης ισπανικής κατηγορίας, Μέλισταρ, ζήτησε δανεικό από τον Λεβαδειακό τον 27χρονο μέσο, Δημήτρη Μαχαίρα, και περιμένει την απάντηση των Βοιωτών.

Ο 27χρονος μέσος Δημήτρης Μαχαίρας ετοιμάζεται για την πρώτη του εμπειρία εκτός Ελλάδας καθώς είναι αρκετά πιθανό να αγωνιστεί στην ισπανική, Μέλισταρ, με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από τον Λεβαδειακό. Οι Ισπανοί έχουν κάνει πρόταση στους Βοιωτούς και περιμένουν την απάντησή τους καθώς έχουν συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μαχαίρας φόρεσε 134 φορές τη φανέλα των Βοιωτών και πέτυχε ένα γκολ στη νίκη επί του ΠΑΟΚ (4-3) τον Απρίλη του 2012. Η Μέλισταρ συμμετέχει στην τρίτη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου κι έχει μέχρι τώρα πέντε ήττες και μία ισοπαλία.

Στην πρόταση για εξάμηνο δανεισμό του 27χρονου μέσου από τον Λεβαδειακό στη Μέλισταρ δεν έχει τεθεί οψιόν, κάτι που σημαίνει (εάν ολοκληρωθεί το deal) ότι στις αρχές του επόμενου έτους (2018) θα επιστρέψει στους "πράσινους". Η Μέλισταρ έχει έδρα την πόλη Μελίγια (παράλια πόλη στην βόρεια ακτή της Αφρικής).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ