ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος" ο Μανωλάς!

"Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος" ο Μανωλάς!

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του, η Ρόμα παρουσίασε το προφίλ του Κώστα Μανωλά τον οποίο παραλληλίζει με τον... Μέγα Κωνσταντίνο! Διαβάστε λεπτομέρειες.

"Με ένα τέτοιο όνομα ήταν αναπόφευκτο αργά ή γρήγορα να διασταυρωθούν οι δρόμοι του με τα χρώματα των τζαλορόσι. Και όχι ως αντίπαλος.

Ο Κώστας -Κωνσταντίνος το πλήρες όνομά του- έρχεται με την ελπίδα να κατακτήσει τη Ρώμη, όπως έκανε πολύ πριν από αυτόν ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος ο Μέγας.

Δεν είναι ο πρώτος Έλληνας που θα φορέσει τη φανέλα της Ρόμα (ακολουθεί τα βήματα των Χούτου, Δέλλα, Ταχτσίδη και Τοροσίδη, ο γκολκίπερ Ελευθερόπουλος δεν έπαιξε ποτέ σε επίσημο ματς), όμως όπως ο συνονόματός του θα είναι ο πρώτος Κωνσταντίνος της Ρόμα", αναφέρει η Ρόμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της για το τελευταίο απόκτημα της ομάδας του Ρούντι Γκαρσία.

Στη συνέχεια του κειμένου γίνεται αναφορά στην αξιοσημείωτη παρουσία του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την εθνική Ελλάδας ("θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή"), ενώ τονίζεται πως μετράει ήδη 4 τίτλους στην Ελλάδα: 2 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και 1 Κύπελλο με την ΑΕΚ.

Υπογραμμίζεται επίσης ότι ο αθλητικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου, Βάλτερ Σαμπατίνι, τον παρακολουθούσε τα τρία τελευταία χρόνια, καθώς επίσης και το γεγονός ότι την τελευταία διετία μετράει 13 συμμετοχές και 2 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Champions League.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ