ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ατυχία και αδικία στέρησαν την άνοδο στην Akropolis

Ατυχία και αδικία στέρησαν την άνοδο στην Akropolis

Η Akropolis αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Frej Taby εκτός έδρας και μετά το ισόπαλο 1-1 του πρώτου αγώνα δεν πήρε την άνοδο στη Β' Εθνική. Ακυρώθηκε κακώς γκολ της Akropolis που είχε και δοκάρι.

Η Akropolis δεν κατάφερε να πάρει τελικά την άνοδο στη Β' Εθνική Σουηδίας καθώς στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Frej Taby εκτός έδρας ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα διατήρησε την Frej Taby στη Β' Εθνική.

Βέβαια στο παιχνίδι του Σαββάτου η Akropolis ήταν και πάλι καλύτερη αλλά στάθηκε άτυχη και αδικήθηκε από τη διαιτησία. Αρχικά οι παίκτες του Παναγόπουλου είχαν δοκάρι με τον Σταυροθανασόπουλο ενώ πέντε λεπτά πριν το φινάλε του ματς ακυρώθηκε κακώς γκολ του Βάσιτς ως επιθετικό φάουλ.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες της Akropolis έβαλαν τα κλάματα μην μπορώντας να πιστέψουν ότι έχασαν την άνοδο μετά από δυο ισόπαλα παιχνίδια και ενώ ήταν καλύτεροι και στα δυο αλλά άτυχοι καθώς μην ξεχνάμε ότι και στο πρώτο ματς είχαν χάσει πέναλτι.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία του Μανώλη Νικολακάκη που έγινε θέμα μετά το τέλος του ματς σε αρκετές ιστοσελίδες της Σουηδίας.

Ατυχία και αδικία στέρησαν την άνοδο στην Akropolis


Photo credits: Timo Grönlund

Δείτε το γκολ που ακυρώθηκε της Akropolis απόφαση μάλιστα την οποία χαρακτήρισε ως σκάνδαλο ο αμυντικό της Έστερσουντ, Σωτήρης Παπαγιανόπουλος, με ποστάρισμα που έκανε στο instagram.


TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ