ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αποχώρησε κουτσαίνοντας από το "Ολίμπικο" ο Μανωλάς

Napoli's Dries Mertens takes on Roma's Kostas Manolas during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini)
Napoli's Dries Mertens takes on Roma's Kostas Manolas during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Oct. 14, 2017. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Κώστας Μανωλάς τραυματίστηκε στον αγώνα της Ρόμα με την Νάπολι και είναι αμφίβολος για τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής ομάδας για την πρόκριση στο Μουντιάλ. Δείτε το VIDEO της αποχώρησής του από το "Ολίμπικο".

Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας για τους αγώνες μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ (στις 17/10 μαθαίνουμε τον αντίπαλο) μετά τον τραυματισμό του Κώστα Μανωλά στον αγώνα της Ρόμα με τη Νάπολι στο "Ολίμπικο", καθώς αναμένουν άπαντες τις εξετάσεις του, για να διαφανεί το μέγεθος της ζημιάς και το διάστημα της αποχής του.

Ο 26χρονος τραυματίστηκε σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Μέρτενς στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης και αμέσως ζήτησε αλλαγή κάτι που συνέβη δύο λεπτά αργότερα, με τον Φάσιο να περνά στη θέση του.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναμένεται να εξεταστεί από ιατρικό επιτελείο, πάντως το γεγονός ότι ζήτησε αμέσως αλλαγή δεν είναι ενθαρρυντικό σημάδι. Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί το διάστημα 9-11 Νοεμβρίου και η ρεβάνς στις 12-14/11.

Μάλιστα, δημοσιεύτηκε βίντεο από την στιγμή που αποχωρούσε από το "Ολίμπικο" και περπατούσε με πολύ μεγάλη δυσκολία. Ο Έλληνας στόπερ κούτσαινε, έδειχνε να πονάει και μαζί του... πονούσε και ο Σκίμπε, ο οποίος δεν θέλει να σκέφτεται ότι μπορεί να χάσει έναν βασικότατο ποδοσφαιριστή του για τους δυο "τελικούς" που έπονται.

AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ