ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αποθέωση στο twitter για τον "Έλληνα Τζέραρντ"

Αποθέωση στο twitter για τον "Έλληνα Τζέραρντ"

Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει βαλθεί να κάνει όλους τους Άγγλους να μάθουν το όνομά του, αλλά και το... γνωστό παρατσούκλι "Τυπάρας", το οποίο τείνει να γίνει... Έλληνας Τζέραρντ. Δείτε τα σχόλια στο Twitter.

Μετά το γκολ με την Μπλάκπουλ που έκανε το γύρο του διαδικτύου ο Γιώργος Καραγκούνης όπλισε ξανά και με ένα ακόμα εξαιρετικό γκολ κόντρα στη Γουίγκαν αυτή τη φορά ανάγκασε τους Άγγλους να... υποκλιθούν.

Ο "Τυπάρας" ελίχθηκε έξω από την περιοχή της Γουίγκαν και αφού βρήκε το χώρο εξαπέλυσε μία από τις γνωστές του βολίδες και άνοιξε το σκορ για την Φούλαμ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην Premier League, το οποίο όμως έμελλε να είναι σημαδιακό, αφού είναι το 600 της φετινής σεζόν.

Αποθέωση στο twitter για τον "Έλληνα Τζέραρντ"

Όπως ήταν φυσιολογικό το twitter πήρε φωτιά με τους Άγγλους να αποθεώνουν τον Καραγκούνη χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ως τον "Έλληνα Τζέραρντ" (το σχόλιο έγινε από φίλο της Λίβερπουλ).

Οι περισσότεροι τονίζουν πως τα... γέρικα πόδια του έχουν να δώσουν πολλά ακόμα, ενώ άλλοι θαυμάζουν να τον βλέπουν να αγωνίζεται σαν... σκύλος. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στην χαρακτηριστική κραυγή που βγάζει ο "Κάρα" στα γκολ, κάποιος προσπαθεί να εξηγήσει το παρατσούκλι "Τυπάρας", ενώ ένας ακόμα αναφέρει τη γνωστή φράση: "Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας".

Ο Στιβ Σίντγουελ αποθεώνει τον Γιώργο Καραγκούνη και ζητάει... μεζέ και ούζο!

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ