ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Από τον ΠΑΟΚ στην Μάνχαϊμ ο Δημήτρης Πόποβιτς

Από τον ΠΑΟΚ στην Μάνχαϊμ ο Δημήτρης Πόποβιτς
Πόποβιτς

Την καριέρα του στη Γερμανία θα συνεχίσει ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Πόποβιτς, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στη Μάνχαϊμ. Έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, που κράτησε 30% ποσοστό μεταπώλησης.

Στην 4η κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Πόποβιτς. Ο 21 ετών μεσοεπιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο στη Μάνχαϊμ, έχοντας μείνει νωρίτερα ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, που φρόντισε να βάλει ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έπαιξε την περασμένη σεζόν δανεικός σε Πανσερραϊκό και Καρμιώτισσα, αλλά με τις ενέργειες των Τάσου Μαραγκοζίδη και Γρηγόρη Παναγιωτίδη πήρε μεταγραφή στη Μάνχαϊμ, στην οποία αγωνίζεται επίσης ο τέως άσος του Αστέρα Τρίπολης, Έντερσον Τορμένα, και ο Βραζιλιάνος αμυντικός Λούτσιο, που πέρασε μεταξύ άλλων από Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ.

Ο Πόποβιτς είναι γεννημένος στις 11/2/1995 και πλην του Δικεφάλου του Βορρά έχει περάσει ακόμα από Πλατανιά, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Αιγινιακό. Η Μάνχαϊμ έχασε την άνοδο στην τρίτη κατηγορία μέσα από τα playoffs, ενώ για τη νέα σεζόν χαρακτηρίζεται από τα φαβορί για να κατακτήσει τον προβιβασμό.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ