ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Από την Μπάγερν στην Waldhof Mannheim ο Οικονόμου

Από την Μπάγερν στην Waldhof Mannheim ο Οικονόμου

Ο Άγγελος Οικονόμου μετά από επτά χρόνια στην Μπάγερν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Waldhof Mannheim που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της Γερμανίας.

Στην Waldhof Mannheim που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της Γερμανίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άγγελος Οικονόμου. Ο Έλληνας άσος ο οποίος τα τελευταία επτά χρόνια άνηκε στο δυναμικό της Μπάγερν αποχαιρέτησε τους βαυαρούς με ένα μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο instagram ευχαριστώντας άπαντες στον σύλλογο.

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην Μπάγερν για τα 7 υπέροχα χρόνια. Μια όμορφη και δημιουργική περίοδο έφτασε στο τέλος της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές και το επιτελείο που που όλο αυτό το διάστημα με υποστήριζε. Τώρα περιμένω με ανυπομονησία τη νέα πρόκληση στην SV Waldhof Mannheim μαζί με τους υπέροχους οπαδούς".

Ο 21χρονος άσος ο οποίος έχει υπάρξει και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία όπου έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά και να κάνει ένα-ένα τα βήματα προς τα πάνω.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ