ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Απίστευτη απόκρουση από τον Ταμπάκη στην Αμερική

Απίστευτη απόκρουση από τον Ταμπάκη στην Αμερική

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις στην Αμερική και μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι της Charleston Battery με αντίπαλο την FC Cincinnati έπιασε το... άπιαστο. (VIDEO)

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αλέξανδρου Ταμπάκη με τη φανέλα της Charleston Battery στην Αμερική συνεχίζονται και ο Έλληνας γκολκίπερ... ετοιμάζεται για το MLS όπου θα παίξει σε λίγους μήνες με τη φανέλα της Atlanta United.

Μέχρι τότε όμως θα υπερασπίζεται όσο καλύτερα μπορεί τη φανέλα της Charleston Battery όπως έκανε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την πρωτοπόρο FC Cincinnati. Εκεί όπου είχε πολύ καλή απόδοση και μια τρομερή επέμβαση καθώς έπιασε το... άπιαστο.

Ένας "κεραυνός" από τα 25 μέτρα κατευθυνόταν προς το δεξί του γάμα αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ με μια τρομερή εκτίναξη με το ένα χέρι απομάκρυνε τον κίνδυνο και μάλιστα εν συνεχεία έδιωξε και σε δεύτερο χρόνο με το πόδι αλλά η δεύτερη φάση ήταν ως μη γενόμενη καθώς ο επιθετικός της FC Cincinnati ήταν σε θέση οφσάιντ.

Και πάλι βέβαια ο Ταμπάκης την έκανε καλά τη δουλειά βοηθώντας την ομάδα του να πάρει έναν βαθμό εκτός έδρας και να παραμείνει αήττητη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ