ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Απάντησε στον Γκομίς για Μήτρογλου ο Γκαρσιά

Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Marseille's Konstantinos Mitroglou gestures after scoring during the League One soccer match between Marseille and Caen, at the Velodrome stadium, in Marseille, southern France, Sunday, Nov. 5, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο Ρουντί Γκαρσία απάντησε στον Μπαφετιμπί Γκομίς για το "καρφί" του στον Κώστα Μήτρογλου, υψώνοντας... ασπίδα προστασίας στον ποδοσφαιριστή του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "SFR Sport", ο πρώην επιθετικός της Μαρσέιγ και νυν της Γαλατάσαράι, Μπαφετιμπί Γκομίς ρωτήθηκε για το πέρασμά του από την ομάδα της Μασσαλίας την περσινή σεζόν και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, όχι όμως με τα πλέον κολακευτικά σχόλια.

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν αισθάνομαι κατώτερος του Μήτρογλου. Είναι αλήθεια ότι μπορούμε να θέσουμε μερικές ερωτήσεις. Αγόρασαν έναν παίκτη, ο οποίος - για εμένα - δεν είναι ανώτερος, σε κόστος πολύ πιο υψηλό σε σχέση με το δικό μου. Είναι μια μεγάλη ερώτηση", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει, όχι όμως δια στόματος του Έλληνα φορ, αλλά από τον Ρουντί Γκαρσιά, ο οποίος ύψωσε... ασπίδα προστασίας στον ποδοσφαιριστή του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη γενικότερη εικόνα της επίθεσης της ομάδας του.

"Μόνο καλά λόγια μπορώ να πω για τον Μπαφετιμπί (σ.σ. Γκομίς). Η θητεία του στη Μαρσέιγ έχει ολοκληρωθεί, αποτελεί παρελθόν. Το επαναλαμβάνω, η αποχώρησή του ήταν δική του επιλογή. Παρακολουθώ τι κάνει στην Τουρκία, βάζει πολλά γκολ. Αλλά προσωπικά με απασχολούν οι Ζερμέν, Κώστας Μήτρογλου και Κλιντόν Ενζιέ, που νομίζω μας επιτρέπουν να διαθέτουμε τη δωδεκάτη καλύτερη επίθεση στην Ευρώπη", τόνισε.

Photo Credits: AP/Claude Paris

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ