ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

"Αντίο" από Κατσουράνη στην Ινδία

"Αντίο" από Κατσουράνη στην Ινδία
Κατσουράνης

Η περιπέτεια του Κώστα Κατσουράνη στην Ινδία και την Πούνε Σίτι, ολοκληρώθηκε όπως ανακοίνωσε ο Έλληνας μέσος, μέσω twitter. (VIDEOS)

Στην ανακοίνωση του τέλους της ποδοσφαιρικής του περιπέτειας στην Ινδία προχώρησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter, o Κώστας Κατσουράνης, ευχαριστώντας παράλληλα τους ανθρώπους της Πούνε Σίτι.

"Θέλω να ευχαριστήσω την Πούνε, την Indian Super League αλλά και όλους εσάς για την πιο φανταστική εμπειρία στην ποδοσφαιρική μου ζωή", έγραψε χαρακτηριστικά στο πρώτο tweet, ενώ ύστερα ακολούθησε και δεύτερο στο οποίο ανήρτησε εικόνα με τη φανέλα της ομάδας και το εξής μήνυμα: "Είμαι υπερήφανος για την Πούνε Σίτι. Αξίζαμε περισσότερα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο."

Ο Κώστας Κατσουράνης φόρεσε για 1.229 λεπτά τη φανέλα της Πούνε Σίτι, έχοντας 14 συμμετοχές και πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, απέναντι σε Ατλέτικο Καλκούτα (δις) , Τσεναϊγίν, και Γκόα FC.

Ο Κατσουράνης λατρεύτηκε από τους φιλάθλους της Πούνε Σίτι, ενδεικτικό αυτού είναι και οι φωτογραφίες του Έλληνα μέσου που κοσμούν το λεωφορείο της ομάδας. Η Πούνε Σίτι δεν μπόρεσε να προκριθεί στα Play-off της Indian Super League και έτσι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του "Κατσούρ" τελείωσαν με αυτές της ομάδας.



TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ