ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανοιχτός και για Ελλάδα ο Ταχτσίδης

Ανοιχτός και για Ελλάδα ο Ταχτσίδης
Ταχτσίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επιστροφή του Παναγιώτη Ταχτσίδη στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο μακρινό σενάριο, αρκεί βέβαια να καλυφθούν κάποιες προϋποθέσεις.

Αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικού έχουν αρχίσει να ακούγονται σιγά-σιγά για επιστροφή στην Ελλάδα. Μετά τους Κονέ, Χριστοδουλόπουλο και το όνομα του Παναγιώτη Ταχτσίδη έχει βρεθεί στο προσκήνιο.

Ο 25άχρονος κεντρικός μέσος αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην Τζένοα μετρώντας 25 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, όμως είχε μόλις 943 λεπτά χρόνου συμμετοχής.

Το σενάριο να γυρίσει στην Super League δεν είναι και τόσο απίθανο, αφού αν βρεθεί η κατάλληλη ομάδα που θα καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις ( άνω των 450.000€ το χρόνο ), τότε δεν αποκλείεται να πάρει το δρόμο τις επιστροφής μετά από πέντε χρόνια.

Ο παίκτης έχει πλέον οικογένεια και παίζει και αυτό το ρόλο του, όμως το συμβόλαιο του μπορούν να καλύψουν λίγες ομάδες ή σύλλογοι που ψάχνουν τρόπο να τονώσουν το ελληνικό στοιχείο (βλ. Παναθηναϊκός). Αξίζει να σημειώσουμε πως η συμφωνία του Ταχτσίδη με την Τζένοα ολοκληρώνεται το 2017.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ