ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανανέωσε με Ουντινέζε ο Καρνέζης

Ανανέωσε με Ουντινέζε ο Καρνέζης

Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι κάτοικος "Φρίουλι" για αρκετά χρόνια ακόμα καθώς επέκτεινε τη συνεργασία του με την Ουντινέζε μέχρι το 2019. (VIDEO).

Παίκτης της Ουντινέζε μέχρι το 2019 θα είναι ο Ορέστης Καρνέζης , με την ομάδα από το Ούντινε να ανακοινώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως συμφώνησε με τον Έλληνα γκολκίπερ να υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Το μέχρι πρότινος συμβόλαιο με το οποιό δεσμευόταν ο 29χρονος άσος είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2018 (είχε υπογράψει πενταετές το 2013), με τις "ζέβρες" να προσφέρουν όμως νέο συμβόλαιο στον Έλληνα άσο με βελτιωμένους οικονομικούς όρους.

"Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για μένα, είναι ένα βήμα προς τα εμπρός. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση, στην οικογένεια Πότσο και σε όλους τους συμπαίκτες μου.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, η ομάδα με βοήθησε πάρα πολύ και θέλω να δίνω το μάξιμουμ για αυτή τη φανέλα", τόνισε αρχικά στο "Udinese Channel" μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ενώ όσον αφορά στους στόχους για τη νέα σεζόν είπε:

"Σίγουρα μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα, έχουμε μία δυνατή ομάδα. Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα πέρυσι όμως πρέπει να προχωρήσουμε. Έχουμε παίκτες με μεγάλο ταλέντο, θα πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε".

Ανανέωσε με Ουντινέζε ο Καρνέζης

Ερωτηθείς τέλος για τα συναισθήματα που του δημιουργεί το γεγονός ότι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται σε ένα ανακατασκευασμένο "Friuli", απάντησε: "Είναι μία ιστορική στιγμή για αυτή την ομάδα, και για μας που θα παίζουμε στο νέο στάδιο θα είναι μία μοναδική αίσθηση.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω σε αυτό το πρωτάθλημα και προσωπικά έχω πολύ μεγάλη επιθυμία να ξαναρχίσω να παίζω".

Ενδιαφέρον για τον Καρνέζη είχαν δείξει το τελευταίο διάστημα αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι μεταξύ των οποίων οι Ρόμα, Ίντερ, Νάπολι και Μπενφίκα, με τους "φριουλάνι" να απορρίπτουν όμως αρκετές προτάσεις και να "δένουν" τον Καρνέζη προσφέροντάς του μία συμφωνία, άκρως ικανοποιητική όσον αφορά τόσο τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου όσο και ως προς το κασέ του.

Ουσιαστικά ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής Ελλάδας επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική σεζόν που είχε στη Serie A (πρώτη του με την Ουντινέζε, το 2013-14 είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Γρανάδα), με τον ποδοσφαιρικό κόσμο στην Ιταλία να παραδέχεται πως ο Καρνέζης ήταν από τους κορυφαίους πορτιέρι του Καμπιονάτο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ