ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανανεώνει ο Μανωλάς και μπαίνει ρήτρα 30.000.000 ευρώ

Romas Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Romas Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) (AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI)

Ο Κώστας Μανωλάς θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα, το οποίο θα αυξήσει κατά πολύ τις ετήσιες αποδοχές του, ενώ θα μπει ρήτρα 30.000.000 ευρώ, όπως αποκαλύπτει η "Corriere dello Sport".

Ο Κώστας Μανωλάς βρέθηκε μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά έκανε πίσω λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές, αφού δεν ήθελε να πληρώνεται σε ρούβλια το συμβόλαιό του, αλλά σε ευρώ. Πιθανότατα, να ήταν και άλλοι λόγοι που τον έκαναν να αλλάξει άποψη και όχι μόνο το οικονομικό.

Μπήκαν και άλλα κλαμπ στο παιχνίδι της απόκτησής του, ακούστηκαν ομάδες από την Premier League όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι, καθώς και η Ίντερ από το Campionato, όμως τίποτα δεν προχώρησε και έμεινε στην Αιώνια Πόλη και τη Ρόμα.

Ο Κώστας Μανωλάς εξακολουθεί να φορά την φανέλα των τζαλορόσι και μάλιστα ετοιμάζεται να επεκτείνει το συμβόλαιό του για δυο ή τρία χρόνια ακόμη, δηλαδή να ολοκληρώνεται το 2021 ή το 2022. Με το αζημίωτο βέβαια...

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport", ο 26χρονος διεθνής κεντρικός αμυντικός θα αμείβεται με 2.500.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους, ενώ θα μπει ρήτρα 30.000.000 ευρώ για όποια ομάδα θελήσει να τον κάνει δικό της.

Στη Ρόμα ξέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και θέλουν εφόσον πουληθεί, να πάρουν ένα ικανοποιητικό ποσό, τουλάχιστον το διπλάσιο απ' αυτό που έδωσε η διοίκηση των πρωτευουσιάνων για να τον αγοράσει από τον Ολυμπιακό.

AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ