ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανακοινώθηκε από τη Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Βύντρα

Ανακοινώθηκε από τη Χαποέλ Τελ Αβίβ ο Βύντρα
INTIME SPORTS

Η Χαποέλ Τελ Αβίβ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Λουκά Βύντρα για τα επόμενα δύο χρόνια και ο διεθνής αμυντικός τόνισε ότι θα αρχίσει να ξεχρεώνει την εμπιστοσύνη της ομάδας. (TWEET)

Οριστικά και αμετάκλητα, ο Λουκάς Βύντρα θα αγωνίζεται στο ισραηλινό πρωτάθλημα για τα επόμενα δύο χρόνια! Η Χαποέλ Τελ Αβίβ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 34χρονου αμυντικού και ανέφερε ότι είναι μία σημαντική προσθήκη.

Ο Βύντρα, μετά την εμπειρία της Primera Divizion, θα μετακομίσει στο Ισραήλ, μία χώρα περίεργη απ' όλες τις απόψεις και ευρισκόμενη σε καθεστώς εμπόλεμης κατάστασης με την Παλαιστίνη.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα εισπράξει 300.000 ευρώ για κάθε έτος της συνεργασίας του με τη Χαποέλ και θα αναλάβει να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής.

"Είμαι χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια της Χαποέλ Τελ Αβίβ. Εκτιμώ τις προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας, ώστε να με πείσουν να έρθω στο Ισραήλ και ευχαριστώ τον πρόεδρο, Αμίρ Καμπιρί, επειδή είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Τώρα, είναι η σειρά μου να ξεπληρώσω την εμπιστοσύνη και την επένδυση στο πρόσωπο μου. Θα κάνω τα πάντα, μαζί με τους συμπαίκτες μου, για να φέρουμε την ομάδα στο σημείο που της αρμόζει" τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του.

לוקאס וינטרה חתם בהפועל ת"אה- WELCOME לו חיכינו הגיע: בשעה טובה ומוצלחת הפועל תל אביב שמחה להודיע כי בלם נבחרת יוון, ל...

Posted by ‎Hapoel Tel Aviv FC - מועדון הכדורגל הפועל תל אביב‎ on Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ