ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανακοινώθηκε από τη Frej Taby o Σταυροθανασόπουλος

Ανακοινώθηκε από τη Frej Taby o Σταυροθανασόπουλος

Η Frej Taby ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Σταυροθανασόπουλου για τα επόμενα δυο χρόνια και ο 25χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Superettan.

Παίκτης της Frej Taby είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Παρασκευής (8/12) ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος καθώς η ομάδα της Στοκχόλμης που αγωνίζεται στη Β' Εθνικής Σουηδίας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο 25χρονος επιθετικός έκανε το βήμα παραπάνω πηγαίνοντας από την Akropolis που έπαιζε στην Γ' Εθνική Σουηδίας στην Superettan και του χρόνου θα διεκδικήσει με τη νέα του ομάδα την άνοδο στην πρώτη εθνική.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από το πρωί της Παρασκευής για τη συμφωνία των δυο πλευρών και η επίσημη ανακοίνωση ήρθε να επιβεβαιώσει την πληροφορία.

Η ανακοίνωση από πλευράς Frej αναφέρει:

"H Frej Täby καλωσορίζει τον Κώστα Σταυροθανασόπουλο. Ο Σταυροθανασόπουλος άφησε την Akropolis για την Frej Täby. Ο Κώστας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Ο 25χρονος επιθετικός (σ.σ. γεννημένος στις 6 Φεβρουαρίου 1992 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο) ξεκίνησε τη καριέρα του στην ομάδα Νέων του Πανιωνίου. Ο Κώστας έπαιξε και στη Super League όπου είχε 14 εμφανίσεις με τον Πανιώνιο ενώ για ένα χρόνο πήγε δανεικός στον Θρασύβουλο. Επέστρεψε στον Πανιώνιο πριν πάρει μεταγραφή για την Akropolis το 2015. Ο Κώστας είναι επίσης διεθνής με την Κ19 της Ελλάδας.

Στη διάρκεια των τριών προηγούμενων σεζόν στην Akropolis έπαιξε σε 61 παιχνίδια και είχε 20 γκολ. Επίσης έπαιξε και κόντρα στην Frej αυτά τα τρία χρόνια".

Υπάρχουν και δηλώσεις του προπονητή της Fraj, Robert Bjorknesjo, που τονίζει για τον Έλληνα επιθετικό:

"Παρακολουθούσαμε τον Κώστα για καιρό και δεν μας εκπλήσσει η προσπάθεια του στα ματς των μπαράζ. Είναι ένας παίκτης αρκετά δυναμικός, με τεχνική που μπορεί να παίξει αρκετά καλά στην επίθεση δημιουργώντας φάσεις για γκολ αλλά και να βοηθήσει στην επίθεση".

Και η ανακοίνωση κλείνει με το πότε θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος: " Ο Κώστας θα ενσωματωθεί στην ομάδα όταν ξεκινήσουν ξανά οι προπονήσεις στις 8 Ιανουαρίου".

Ανακοινώθηκε από τη Frej Taby o Σταυροθανασόπουλος
TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ