SUPERLEAGUE | 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Θρύλος... εξπρές
Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανήκει πλέον και επίσημα στο δυναμικό της Μίλαν από την Τρίτη.
Οι "ροσονέρι" μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού , ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και πλέον έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.
Στην ανακοίνωση της Μίλαν αναφέρεται ότι στη συμφωνία με την Τζένοα προβλέπονται ως έμψυχα ανταλλάγματα, ο 20χρονος επιθετικός Ναμντί Οντουαμάντι, ο 20χρονος μέσος Ρόντνεϊ Στράσερ και ο 19χρονος φορ, Τζιανμάρκο Ζιγκόνι ενώ παράλληλα η ομάδα από το Μιλάνο θα καταβάλει και ένα ποσό που θα φτάσει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ.
Παράλληλα αναφερόταν:" Καλώς ήλθες, Σωκράτη",ακολουθούσε το βιογραφικό του και το κείμενο κατέληγε:"Σήμερα, ο Παπασταθόπουλος άρχισε τη νέα εμπειρία του με τη φανέλα της Μίλαν. Επομένως, καλώς ήλθες, Σωκράτη, και καλή τύχη για την περιπέτειά σου με τους ροσονέρι!".
Αξίζει να σημειωθεί ότι κερδισμένη από τη μεταγραφή του Παπασταθόπουλου βγαίνει και η ΑΕΚ, η οποία θα βάλει στο ταμείο της το ποσό των 600.000 ευρώ.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας παίκτης που θα φορέσει την φανέλα της Μίλαν μετά από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.
Ο 22χρονος αμυντικός την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Τζένοα μετά την μεταγραφή του από την ΑΕΚ και είχε 51 συμμετοχές και δύο γκολ.
Στην τελική φάση του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας και είχε εξαιρετική παρουσία στο παιχνίδι της "γαλανόλευκης" με την Αργεντινή όπου περιόρισε τον Λιονέλ Μέσι.
Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το Sport24.gr επιλέγει 24 στοιχεία των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής και σας παρουσιάζει την προϊστορία όλων των αγώνων (videos).
Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Ροντρίγκο Παλάσιο είναι στο TOP-10. Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ στον πλανήτη (video)
Ο Αθανασιάδης έστειλε σήμερα μηνύματα ταχείας επανόδου στην αγωνιστική δράση. Εντατικό πρόγραμμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο
Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα
Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.