ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ανακοίνωσε Κυργιάκο η Σίδνεϊ Ολίμπικ

Ανακοίνωσε Κυργιάκο η Σίδνεϊ Ολίμπικ
INTIME SPORTS

Παίκτης της Σίδνεϊ Ολίμπικ θεωρείται πλέον ο Σωτήρης Κυργιάκος όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο σύλλογος από την Αυστραλία.

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ δεν έχει αγωνιστεί από την σεζόν 2011/12 όταν φόρεσε τα χρώματα της Σάντερλαντ. Ο Σωτήρης Κυργιάκος στα 34 του θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία.

Η Σίδνεϊ στις αρχές Φεβρουαρίου είχε προχωρήσει και στην απόκτηση του Άγγελου Χαριστέα, ο οποίος ακόμη όμως δεν έχει πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

"Η Σίδνεϊ Ολίμπικ είναι περήφανη που ανακοινώνει ότι ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, των Λίβερπουλ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Σωτήρης Κυργιάκος υπέγραψε με τον σύλλογο ώστε να αγωνίζεται στη NSW Premier League", τονίζεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο έμπειρος άσος δήλωσε: "Βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση. Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στους στόχους μου με την Σίντνεϊ Ολίμπικ.

Θέλω να αγωνιστώ για ακόμη δύο χρόνια. Είχα προτάσεις από συλλόγους της Ευρώπης το προηγούμενο εξάμηνο, ήθελα όμως το τελευταίο συμβόλαιο μου να αποτελέσει μία νέα εμπειρία για μένα σε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα".

Ο Σωτήρης Κυργιάκος αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 23 Μαρτίου κόντρα στους Black Town Spartans.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ