ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αγκαλιά και αποθέωση για Αβραάμ!

Αγκαλιά και αποθέωση για Αβραάμ!

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος χάρισε τη νίκη στην Τράμπζονσπορ με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και... τρέλανε τόσο τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς όσο και τους Τούρκους στα social media (video).

Ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς έδωσε φανέλα βασικού στον Αβραάμ Παπαδόπουλο στην πρεμιέρα της Τράμπζονσπορ στους ομίλους του Europa League και ο Έλληνας άσος του το ξεπλήρωσε με το παραπάνω...

Το ματς στην Ουκρανία κόντρα στην Μέταλιστ έμοιαζε καταδικασμένο να λήξει ισόπαλο 1-1 όμως ο επί μία εξαετία άσος του Ολυμπιακού είχε διαφορετική άποψη και στην τελευταία φάση του αγώνα ενήργησε ως έμπειρος... στράικερ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ πάνω στην κίνηση

Το γκολ αυτό υπέγραψε μία χρυσή νίκη με 2-1 για την Τράμπζονσπορ στο ξεκίνημά της στη διοργάνωση και όπως ήταν λογικό, το γκολ δεν πανηγυρίστηκε έξαλλα μόνο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στον πάγκο, όπου στήθηκε ένα τρελό πανηγύρι.

Post by Divane.

Φυσικά, ο Βόσνιος προπονητής δεν "ξέχασε" τον ήρωα της τελευταίας στιγμής και αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα είχε έναν θερμό εναγκαλισμό με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, με τη συγκεκριμένη σκηνή να απαθανατίζεται από τον φωτογραφικό φακό.

Αγκαλιά και αποθέωση για Αβραάμ!

"Το θαύμα της τελευταίας στιγμής", είναι ο σημερινός τίτλος της Milliyet η οποία έχει φωτογραφία του Παπαδόπουλου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το γκολ αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο στα social media.

Αγκαλιά και αποθέωση για Αβραάμ!

Αρκετοί υποστηρικτές της Τράμπζονσπορ αποθέωσαν τον 29χρονο μπακ, με έναν μάλιστα να κάνει λόγο για "τελευταίο πολεμιστή" και έναν άλλο να τονίζει πως "ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι ένας από εμάς..."

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ