ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αδειάζει η κλεψύδρα για Βέλλιο στη Νότιγχαμ

Αδειάζει η κλεψύδρα για Βέλλιο στη Νότιγχαμ
Βέλλιος, nottinghamforest.co.uk

Σύμφωνα με τη Nottingham Post, ο Απόστολος Βέλλιος δεν φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται στα αγωνιστικά πλάνα του Αΐτορ Καράνκα και η ομάδα του περιμένει προτάσεις για τον Έλληνα φορ.

Ο Απόστολος Βέλλιος φαίνεται πως μετράει αντίστροφα στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αν και με την έλευση του Αΐτορ Καράνκα φαινόταν πως θα έπαιρνε κάποιες ευκαιρίες, εντούτοις δεν έχει αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό και όλα συγκλίνουν στο ότι θα αποχωρήσει.

Η Nottingham Post αναφέρει πως η Φόρεστ περιμένει προτάσεις για τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή. Ο Βέλλιος δεν παίρνει καθόλου χρόνο συμμετοχής και η ομάδα του περιμένει προτάσεις.

Μαζί με τους Ματ Μιλς, Μουσταφά Καραγιόλ και Τζέιμι Γουόρντ είναι στην πόρτα της εξόδου και μέχρι τέλος Ιανουαρίου αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Ο Καράνκα σημείωσε την πρώτη του νίκη ως προπονητής της Νότιγχαμ στην Championship στο 2-0 επί της πρωτοπόρου Γουλβς στο "Μολινό". Ο Βέλλιος ήταν στην αποστολή, αλλά είδε όλο το ματς από τον πάγκο.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ