ΚΥΠΡΟΣ

Χριστοφή: "Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος"

Χριστοφή: "Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος"
Αργύρης Χριστοφή

Ο Αργύρης Χριστοφή μίλησε για την απόφαση του να αγωνιστεί στα κατεχόμενα τονίζοντας πως δεν τον ενδιαφέρει η σκληρή κριτική που του έχει ασκηθεί.

Από το βράδυ της Πέμπτης έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι και δεύτερος Ελληνοκύπριος ποδοσφαιριστής μετά τον Δημήτρη Βασιλείου, αποφασίζει να παίξει ποδόσφαιρο στα κατεχόμενα. «Δεν με νοιάζουν οι απόψεις του κόσμου», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Αργύρη Χριστοφή στο Balla.

Διαβάστε απόσπασμα των δηλώσεων:

«Από τον καιρό που έπαιζα στη Νέα Σαλαμίνα, διατήρησα μία φιλία με τον Ali Imam, κι’ αυτός μου πρότεινε να πάω… Μετά από λίγη σκέψη, αφού είπα δεν πήρα ευκαιρίες, γνωρίζοντας την αξία μου σαν ποδοσφαιριστής, αποφάσισα να πάω στην κατεχόμενη ομάδα της Κυθραίας. Δυστυχώς προτιμάνε να παίζουν με τους ξένους και είναι φανερό».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου:« Δεν φοβήθηκα τις αντιδράσεις, δεν με νοιάζουν οι απόψεις του κόσμου. Αυτή η απόφαση είναι καθαρά δική μου, ας λέει ο καθ’ ένας ότι θέλει».

Για το ντεμπούτο του: «Αυτή την εβδομάδα δεν νομίζω ότι θα παίξω. Έχω κάποιο πρόβλημα στην κνήμη, μάλλον από εβδομάδας που θα είναι και εντός έδρας το παιχνίδι».

Περισσότερα στο balla.com.cy

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ