ΚΥΠΡΟΣ

Τζεμπούρ: "Είμαι χαρούμενος στην Κύπρο"

Τζεμπούρ: "Είμαι χαρούμενος στην Κύπρο"

Σύμφωνα με τον Ραφίκ Τζεμπούρ ο ΑΠΟΕΛ είναι απλά άτυχος στα τελευταία παιχνίδια και δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε φάση που δημιουργεί ο αντίπαλος. Δείτε τι είπε για την επίθεση του ΑΠΟΕΛ, αλλά και για την ΑΕΚ.

Ούτε πρόβλημα στο γκολ, ούτε πρόβλημα στο παιχνίδι της ομάδας. Σύμφωνα με τον Ραφίκ Τζεμπούρ ο ΑΠΟΕΛ είναι απλά άτυχος στα τελευταία παιχνίδια και δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε φάση που δημιουργεί ο αντίπαλος. Δείτε τι είπε στο Balla.com.cy για την επίθεση του ΑΠΟΕΛ, αλλά και για την ΑΕΚ.

Ρωτήθηκε τι πήγε λάθος στο παιχνίδι με την Αγία Νάπα και χάθηκαν απρόσμενα δύο βαθμοί. "Πιστεύω ότι είχαμε το παιχνίδι στο χέρι μας, είχαμε μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τη νίκη. Στο τέλος δεχτήκαμε ένα γκολ που μας έβαλε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Μετά ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε, γιατί είχαμε λίγο χρόνο. Αυτό είναι το λάθος μας στα τελευταία παιχνίδια και πρέπει να το αλλάξουμε πολύ γρήγορα", δήλωσε ο Αλγερινός, υποστηρίζοντας ουσιαστικά ότι ο ΑΠΟΕΛ έχασε βαθμούς στα τελευταία ματς από... υπερβολική αυτοπεποίθηση.

Υπάρχει πρόβλημα στο γκολ; Η άποψή του έχει σημασία, καθώς είναι επιθετικός και έχει το βάρος του γκολ. "Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα στο γκολ. Στα τελευταία τρία παιχνίδια έχουμε πετύχει έξι γκολ. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πρόβλημα στο γκολ. Φυσικά η τελική πάσα, τα τελειώματά μας μερικές φορές είναι λάθος, συχνά μάλλον τελευταία. Αλλά δεν είναι κάτι τραγικό, πρέπει να το αλλάξουμε, πιστεύω ότι είναι ένα λάθος που κάνει όλη η ομάδα αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να αλλάξουμε στα επόμενα παιχνίδια", είπε.

Επόμενο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Πώς το περιμένει; "Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Συμβαίνουν αυτά. Θέλω να πω κάθε ομάδα στον κόσμο έχει τις κακές στιγμές της. Εμείς τώρα είμαστε σ' αυτή τη φάση. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και θετικό πνεύμα στα επόμενα παιχνίδια", δήλωσε.

Σύμφωνα με τον Αλγερινό επιθετικό, εντός των αποδυτηρίων υπάρχει ηρεμία. "Υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Κυριαρχήσαμε σ' αυτό το παιχνίδι 95% και ο αντίπαλος έκανε δύο σουτ. Δεν πρέπει να το κάνουμε τραγικό. Ήμασταν απλά άτυχοι αυτή τη φορά. Με τον Ερμή μας έκαναν δύο σουτ, δύο γκολ, τώρα δύο σουτ, ένα γκολ. Είμαστε απλά άτυχοι κι ελπίζω να το αντιστρέψουμε αυτό", είπε μετά το τέλος του αγώνα με την Αγία Νάπα.

Ρωτήθηκε και για την παρατεταμένη φημολογία για την ΑΕΚ. "Έχω συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ, δεν έχω λόγο να μιλήσω με κάποια άλλη ομάδα. Είμαι χαρούμενος εδώ", απάντησε. Άρα... μένει; "Είμαι χαρούμενος εδώ", επανέλαβε.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ