ΚΥΠΡΟΣ

Το νέο Limassol Arena που θα αλλάζει χρώματα ανάλογα με τον γηπεδούχο

Το νέο Limassol Arena που θα αλλάζει χρώματα ανάλογα με τον γηπεδούχο

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του νέου γηπέδου του Limassol Arena, είναι ότι θα αλλάζει χρώματα αναλόγως της γηπεδούχου ομάδας. Απολαύστε το επίσημο βίντεο της παρουσίασής του. (VIDEO)

Χθές (12/10), έγινε η επίσημη παρουσίαση του νέου γηπέδου της Λεμεσού που θα χτιστεί στο Κολόσσι. Το νερό μπήκε επιτέλους στο αυλάκι και το 2020 η Λεμεσός θα έχει το δικό της νέο ποδοσφαιρικό "στολίδι".

Το έργο υπολογίζεται να κοστίσει 29,3 εκατομμύρια ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί εξ' ολοκλήρου από το κράτος. Άλλα 4 εκατομμύρια ευρώ θα στοιχίσει το οδικό δίκτυο και άλλο 1 εκατομμύριο τα ηχοπετάσματα για να μην ενοχλείται η περιοχή από τον θόρυβο.

Το γήπεδο θα είναι ιδιοκτησίας των τριών ομάδων της Λεμεσού, με μίσθωση της κρατικής γης για 99 χρόνια και θα έχει χωρητικότητα 13.000 θέσεων. Το στέγαστρο θα καλύπτει πλήρως όλες τις θέσεις.

Το γήπεδο θα πληροί όλες τις προδιαγραφές της κατηγορίας 4 (ΕΛΙΤ) της UEFA, τα χρώματα του γηπέδου θα αλλάζουν με ειδικό φωτισμό, αναλόγως με το ποια θα είναι γηπεδούχος ομάδα (κίτρινο για ΑΕΛ, μπλε για Απόλλωνα, πράσινο για Άρη).

Συν τις άλλοις, όπως τονίστηκε στην επίσημη παρουσίαση, μέσα σε οκτώ λεπτά το Limassol Arena θα μπορεί να εκκενωθεί, αν συμβεί κάτι.

Απολαύστε το βίντεο:

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ