ΚΥΠΡΟΣ

Το "ευχαριστώ" του Γιαννιώτα στον ΑΠΟΕΛ

Το "ευχαριστώ" του Γιαννιώτα στον ΑΠΟΕΛ

Ο Γιάννης Γιαννιώτας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον ΑΠΟΕΛ και είπε το δικό του "ευχαριστώ" στην ομάδα της Λευκωσίας, με την οποία κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα. Αναλυτικά όσα έγραψε ο 24χρονος εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό.

Η δεύτερη θητεία του Γιάννη Γιαννιώτα στον ΑΠΟΕΛ ήταν εξίσου επιτυχημένη με την πρώτη, ο 24χρονος εξτρέμ κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα με την ομάδα της Λευκωσίας, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο και πλέον ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του παίκτη, δηλαδή αν θα τον κρατήσει ή αν θα τον παραχωρήσει εκ νέου.

Ο ίδιος, θέλησε να πει το δικό του "ευχαριστώ" μέσω του λογαριασμού του στο Instagram: "Κλείνοντας μια μεγάλη σεζόν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κάθε φίλαθλο του ΑΠΟΕΛ για την στήριξη, την αγάπη και την πίστη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Εγώ από τη μεριά μου προσπάθησα να το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο στο έπακρο. 1.5 χρόνος γεμάτος επιτυχίες σε Ευρώπη και Κύπρο 2 πρωταθλήματα και μια μαγική πορεία στους 16 του Europa League. Όλα τα παραπάνω με ώθησαν στο να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου απέναντί σας για όλα!! Ευχαριστώ για όλα, Ευχαριστώ ΑΠΟΕΛ".

Κλεινοντας μια μεγαλη σεζον θα ηθελα να ευχαριστησω το καθε φιλαθλο του ΑΠΟΕΛ για την στηριξη,την αγάπη και την πιστη που εδειξε στο προσωπο μου.Εγω άπο τη μερια μου προσπαθησα να το ανταποδωσω μεσα στο γηπεδο στο επακρο 1.5 χρονος γεματος επιτυχιες σε ευρωπη και κυπρο 2 πρωταθληματα και μια μαγικη πορεια στους 16 του europa league. Ολα τα παραπανω με ωθησαν στο να εκφρασω την απεραντη ευγνωμοσυνη μου απεναντι σας για ολα!! Ευχαριστω για ολα,Ευχαριστω ΑΠΟΕΛ

A post shared by Giannis Gianniotas (@giannio_70) on

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ