ΚΥΠΡΟΣ

Θρήνος για Κουτσοκούμνη, πέθανε η κόρη του

Θρήνος για Κουτσοκούμνη, πέθανε η κόρη του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πένθος στην οικογένεια του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, καθώς πέθανε η κόρη του, Έλμα, η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Βαρύ πένθος και ανείπωτος πόνος στην οικογένεια του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, καθώς πέθανε η 33χρονη κόρη του, Έλμα, η οποία έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Η κόρη του προέδρου της ΚΟΠ, πάλευε εδώ και 11 χρόνια με την αρρώστια και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Πολύ δύσκολες ώρες για τον Κύπριο παράγοντα, ο οποίος πέρασε και από το ελληνικό ποδόσφαιρο με την ιδιότητα του εκπροσώπου της UEFA.

Η είδηση, όπως είναι λογικό, έχει προκαλέσει θλίψη στον κόσμο του κυπριακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Θυμίζουμε πως ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης επελέγη για να εκπροσωπεί την UEFA στο Συμβούλιο της FIFA τα επόμενα τέσσερα χρόνια στη θέση του Μάριου Λευκαρίτη.

Συλλυπητήρια από ΑΠΟΕΛ

"Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια προς τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, για τον αδόκητο χαμό της κόρης του.

Αιωνία της, η μνήμη..."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

"Απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 33 ετών, η κόρη του Προέδρου της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, Έλμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της ΚΟΠ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τον κ. Κουτσοκούμνη και την οικογένεια του για τη μεγάλη τους απώλεια.

Λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ