ΚΥΠΡΟΣ

Τετάρτη στην Κύπρο για υπογραφές ο Σίλντενφελντ

Juventus's Juan Cuadrado, bottom, is fouled by Zagreb's Gordon Schildenfeld during the Champions League Group H soccer match between Dinamo Zagreb and Juventus, at Maksimir stadium in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 27, 2016. (AP Photo/Darko Bandic)
Σίλντενφελντ, Eurokinissi ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 32χρονος πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, Γκόρντον Σίλντενφελντ, θα βρίσκεται την Τετάρτη (5/7) στην Κύπρο για να υπογράψει στην Ανόρθωση.

Σε συμφωνία με την Ανόρθωση έχει έρθει ο Κροάτης αμυντικός, Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο 32χρονος πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρίσκεται την Τετάρτη (5/7) στην Κύπρο για να περάσει από εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά να υπογράψει.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της "Κυρίας", Σάββας Πηλακούτας, ανέφερε για τον "Σίφο" στον Super ΣΠΟΡ ΦΜ: "Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του παίκτη αυτού. Περιμένουμε τον ίδιο εντός της εβδομάδας, να περάσει από εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί".

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα λύσει το συμβόλαιό του με τη Ντινάνο Μόσχας, με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην κυπριακή ομάδα. Ο Σίλντενφελντ αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ το δεύτερο μισό της σεζόν 2012-2013, ενώ στον Παναθηναϊκό τη διετία 2013-2015.

Ο έμπειρος στόπερ έχει περάσει ακόμη από HNK Sibenik, Dinamo Zagreb, Besiktas, Duisburg, Sturm Graz και E. Frankfurt.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ