ΚΥΠΡΟΣ

Τέλος από την Ομόνοια ο Νταμπίζας

Τέλος από την Ομόνοια ο Νταμπίζας
EUROKINISSI

Παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Ομόνοιας αποτελεί ο Νίκος Νταμπίζας, όπως ανακοίνωσε η κυπριακή ομάδα, ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνής προανήγγειλε το πρωί της Τετάρτης το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος είχε αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή πριν από ένα χρόνο, στις 31 Μαρτίου του 2016.

Όπως διευκρινίζεται από την ανακοίνωση και τη δήλωση του Νίκου Νταμπίζα το "διαζύγιο" επήλθε κατόπιν συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μετά από 26 ματς στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου την τρέχουσα σεζόν, η Ομόνοια έχει συγκεντρώσει 50 βαθμούς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση, ενώ η πρωτοπόρος ομάδα της κατάταξης, ΑΠΟΕΛ, έχει 62 βαθμούς.

Επί των ημερών του Νίκου Νταμπίζα η Ομόνοια απέκτησε μεταξύ άλλων τους Μπρούνο Νασιμέντο, Λουκά Βύντρα, Σάκη Παντελιάδη, Κλέιτον, Ντάριο Κρέσιτς, Ματ Ντάρμπισαϊρ.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Νταμπίζα:

"Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν θα μπορούσα να συνεχίσω την συνεργασία μου με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αποφασίσαμε από κοινού με τον Σύλλογο να προχωρήσουμε σε λύση του συμβολαίου, καθώς και οι δύο πλευρές κρίναμε πως κάτι τέτοιο θα ήταν προς το συμφέρον της ομάδας.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους συνεργάστηκα σε αυτήν την προσπάθεια. Κύριο μου μέλημα ήταν η βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είχα εξ αρχής ως προτεραιότητά μου να υπηρετήσω το πλάνο οικονομικής εξυγίανσης που εφαρμόζει ο Σύλλογος. Αυτός είναι και ο μοναδικός δρόμος για να μπορέσει να επιστρέψει ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ