ΚΥΠΡΟΣ

Τελειώνει τον Μπέιν με μία ήττα το ΑΠΟΕΛ

Τελειώνει τον Μπέιν με μία ήττα το ΑΠΟΕΛ

Στο ΑΠΟΕΛ φαίνεται ότι πήραν βαριά την ήττα από την Βιτόρουλ για τα προκριματικά του Champions League και τελειώνουν τον προπονητή της ομάδας, Μάριο Μπέιν.

Το τρίτο παιχνίδι του Μάριο Μπέιν στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να είναι και το τελευταίο του. Η ήττα με 1-0 στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στη Βιτόρουλ όπως όλα δείχνουν θα είναι και το κύκνειο άσμα του στον πάγκο της κυπριακής ομάδας.

Το ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 1-0 από την ομάδα της Ρουμανίας και την επόμενη Τετάρτη θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του σκηνικό και να πάρει την πρόκριση στα play off της διοργάνωσης.

Αυτό θα το κάνει χωρίς τον Ολλανδό κόουτς ο οποίος σύμφωνα με κυπριακά media αναμένεται να αντικατασταθεί προσωρινά από τον Γιώργο Κωστή. Το διαζύγιο των δύο πλευρών αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα και εντός της ημέρας αφού οι αντιδράσεις του κόσμου κυρίως για την εμφάνιση κόντρα στη Βιτόρουλ ήταν μεγάλες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα προηγούμενα δύο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο προκριματικό γύρο η ομάδα της Κύπρου είχε πάρει ισάριθμες νίκες με 1-0 απέναντι στην Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο. Ακόμα κι εκεί όμως το ΑΠΟΕΛ δεν είχε ικανοποιήσει με την απόδοση του και έτσι προφανώς η διοίκηση της ομάδας έψαχνε μία αφορμή για να τον "τελειώσει" και την βρήκε στην πρώτη του ήττα.

Photo credits: APOEL twitter

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ