ΚΥΠΡΟΣ

Τελειώνει ο Πασιένσια από ΑΠΟΕΛ, κλείνει Κετσπάγια

Τελειώνει ο Πασιένσια από ΑΠΟΕΛ, κλείνει Κετσπάγια
INTIME SPORTS

Οι "τίτλοι τέλους" μένουν για να ολοκληρωθεί η σύντομη θητεία του Ντομίνγκος Πασιένσια στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και να ξεκινήσει ακολούθως η εποχή Τιμούρ Κετσπάγια.

Οι τίτλοι τέλους μένουν για να ολοκληρωθεί η σύντομη θητεία του Ντομίνγκος Πασιένσια στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και να ξεκινήσει ακολούθως η εποχή Τιμούρ Κετσπάγια! Αυτή τη φορά η φημολογία για τον Γεωργιανό τεχνικό δεν μένει στις φήμες, αλλά παίρνει σάρκα και οστά με τον Κετσπάγια να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας.

Ο αποκλεισμός από την Αστάνα και η παταγώδης αποτυχία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα αποτελούσε και το κύκνειο άσμα για τον Ντομίνγκος Πασιένσια, αφού το ήδη βαρύ γι' αυτόν κλίμα έγινε ακόμη πιο βαρύ. Το εύκολο θύμα είναι πάντα ο προπονητής κι αυτός την πληρώνει και εν προκειμένω... Έτσι, μετά τον Γιώργο Δώνη και τον Τόρστεν Φινκ, η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αποδεσμεύει τώρα και τον Ντομίνγκος Πασιένσια, μόλις τρεις μήνες μετά την έλευσή του στην ομάδα.

Δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ όμως η διοίκηση για τον αντικαταστάτη του. Το φλερτ με τον Τιμούρ Κετσπάγια δεν είναι νέο άλλωστε. Αλλά αυτή τη φορά θα καταλήξει σε γάμο, με τον άλλοτε τεχνικό της Ανόρθωσης να αναλαμβάνει τον ΑΠΟΕΛ, με τις ανακοινώσες να αναμένονται άμεσα!

Ο Κετσπάγια εμφανιζόταν στη λίστα των επίδοξων προπονητών της Εθνικής Ελλάδας, αλλά η πρόταση του ΑΠΟΕΛ τον έπεισε η επιστροφή του στους πάγκους να γίνει στην Κύπρο και στην ομάδα της Λευκωσίας. Το συμβόλαιο του Γεωργιανού τεχνικού θα είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΑΠΟΕΛ.

Πηγή: balla.com.cy

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ