ΚΥΠΡΟΣ

Στο πλευρό των Ελλήνων ο ΑΠΟΕΛ

Στο πλευρό των Ελλήνων ο ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ προσφέρει 10 περίπου τόνους τροφίμων στον ελληνικό λαό ως ένδειξη αγάπης και συμπαράστασης. Ο κυπριακός σύλλογος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Όπως τονίζεται, ο ΑΠΟΕΛ συμμετέχει στις εκδηλώσεις συμπαράστασης και στήριξης του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού.

Παράλληλα αναφέρεται πως "η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη αγάπης και εκτίμησης προς του Έλληνες αδελφούς μας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

"Ο ΑΠΟΕΛ συμμετέχει στις εκδηλώσεις συμπαράστασης και στήριξης του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού, ο οποίος διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της πρόσφατης ιστορίας του.

Ως Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας, πονούμε για τα αδέλφια μας στην Ελλάδα και στεκόμαστε στο πλευρό τους αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας, αποστέλλεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα ένα εμπορευματοκιβώτιο με συσκευασμένα μακαρόνια (10 περίπου τόνοι) αξίας πέραν των 22 χιλιάδων ευρώ, για να καλύψει μέρος των μεγάλων καθημερινών αναγκών.

Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη αγάπης και εκτίμησης προς του Έλληνες αδελφούς μας, για τους οποίους ελπίζουμε από καρδίας να ξημερώσουν σύντομα καλύτερες μέρες".

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ μίλησε και ο Μιχάλης Καψής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

"Η συγκινητική σας πρωτοβουλία είναι κάτι που τιμά ιδιαιτέρως τους ανθρώπους που το σκέφτηκαν. Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΑΠΟΕΛ (Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας) παραπέμπει σε Σωματείο Ελλήνων.

Συνεπώς και στα δύσκολα οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ συμπαραστέκονται ειλικρινά και με όλη τη δύναμη της ψυχής τους σε μας τους Έλληνες αδερφούς. Εύχομαι η αξιέπαινη σας πρωτοβουλία και η γεμάτη συναισθήματα προσπάθεια να φέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα για την Ελλάδα μας.

Η συμπαράσταση και μόνο ανθρώπων που δε βρίσκονται στην Ελλάδα αλλά μας στηρίζουν και μας σκέφτονται, μας δίνει τη δύναμη και το κουράγιο, να συνεχίσουμε για να ξεπεράσουν οι ταλαιπωρημένοι συνάνθρωποί μας τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν".


TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ