ΚΥΠΡΟΣ

Στο "ραντάρ" ελληνικών ομάδων ο Μυτίδης

Στο "ραντάρ" ελληνικών ομάδων ο Μυτίδης

Ο Νέστορας Μυτίδης δεν ανανέωσε στην ΑΕΚ Λάρνακας, σύμφωνα με πληροφορίες έχει προτάσεις στα χέρια του από ομάδες στην Ελλάδα και αποφασίζει προσεχώς για τον σύλλογο που θα επιλέξει. (VIDEO)

Τον διεθνή με την Εθνική ομάδα της Κύπρου επιθετικό Νέστορ Μυτίδη έχουν βάλει στο "μάτι" ομάδες από τη Super League. Ο 25χρονος επιθετικός αγωνιζόταν από το 2009 στην ΑΕΚ Λάρνακας, με την οποία σε 105 συμμετοχές έχει σημειώσει 26 γκολ. Με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα σε 20 ματς έχει σκοράρει τέσσερις φορές.

Είναι γεννημένος την 1η Ιουνίου 1991 και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μυτίδης έχει δεχτεί προτάσεις από ομάδες της Super League, αλλά ακόμα δεν έχει δώσει οριστική απάντηση. Θα βάλει κάτω τα δεδομένα προκειμένου να πάρει την καλύτερη απόφαση για τον ίδιο.

Στο πρωτάθλημα της Κύπρου που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 21 συμμετοχές και πέτυχε τρία τέρματα. Σημειώνεται ωστόσο ότι δεδομένο ενδιαφέρον έχει εκφραστεί για αυτόν και από Δανία και Ουγγαρία, αλλά και από Κύπρο, όπου όμως δεν ήθελε να συνεχίσει άλλο την καριέρα του.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ