ΚΥΠΡΟΣ

Στο ΑΠΟΕΛ ξανά ο Ντε Βινσέντι

APOEL's Sebastian De Vincenti celebrates after scoring against Vardar, during their second round, second leg, qualifying soccer match of UEFA Champions League, at Philip II Arena in Skopje, Macedonia, Tuesday, July 21, 2015. (AP Photo/Boris Grdanoski)
APOEL's Sebastian De Vincenti celebrates after scoring against Vardar, during their second round, second leg, qualifying soccer match of UEFA Champions League, at Philip II Arena in Skopje, Macedonia, Tuesday, July 21, 2015. (AP Photo/Boris Grdanoski) AP PHOTO/BORIS GRDANOSKI

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι, όπως ενημέρωσε μέσω social media, ταξιδεύει για την Πολωνία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Ο Αργεντινός αποχαιρέτησε το Ντουμπάι, αφού έλυσε την συνεργασία του με την Σαμπάμπ Αλ-Αχλί και έτσι επιστρέφει στην κυπριακή ομάδα.

Μεγάλη επιτυχία για το ΑΠΟΕΛ, καθώς ενέταξε ξανά στο δυναμικό του τον Τόμας Ντε Βινσέντι. Η διοίκηση των πρωταθλητών της Κύπρου συμφώνησε σε όλα με τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Σαμπάμπ Αλ-Αχλί, και για τα δύο επόμενα χρόνια θα φορά ξανά τη φανέλα της ομάδας της Λευκωσίας.

Μάλιστα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό, θα ενσωματωθεί σήμερα (25/6) στην προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στην Πολωνία.

AP Photo/Boris Grdanoski

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ