ΚΥΠΡΟΣ

Στην Ομόνοια ο Σοϊλέδης

Στην Ομόνοια ο Σοϊλέδης
Σοϊλέδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης Σοϊλέδης έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο για λογαριασμό της Ομόνοιας.

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ο 25χρονος αριστερός μπακ δεν ήταν στα πλάνα του Τιμούρ Κετσπάγια και έδωσε τα χέρια με την Ομόνοια. Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια θέση έχει αποκτηθεί ένας ακόμα Έλληνας, ο Σάκης Παντελιάδης.

Η ανακοίνωση: " Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 25χρονο Ελλαδίτη αριστερό ακραίο αμυντικό, Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος από το 2014 αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Αθηνών. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων, για να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές".

Νωρίτερα η ΑΕΚ είχε ανακοινώσει το "διαζύγιο" ανάμεσα στις δύο πλευρές: " Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας σε αυτά τα δύο χρόνια και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα".

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έπαιζε την τελευταία διετία στην ΑΕΚ, έχοντας καταγράψει 41 συμμετοχές και 2 γκολ. Στο παρελθόν έχει περάσει από Θήβα, Ολυμπιακό, ΟΦΗ, Λεβαδειακό, Δόξα Δράμας και Νίκη Βόλου.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ