ΚΥΠΡΟΣ

Στην Ανόρθωση ο Πούτσε

Στην Ανόρθωση ο Πούτσε

Ο 43χρονος Ισπανός Αντόνιο Πούτσε, είναι ο νέος τεχνικός της Ανόρθωσης κατόπιν υπόδειξης του συμπατριώτη του τεχνικού διευθυντή, Αλμπέρτο Μπενίτο.

Την Παρασκευή (20/5) θα παρουσιαστούν επίσημα ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ανόθρωσης, Αλμπέρτο Μπενίτο, και ο νέος προπονητής της - Ισπανός κι αυτός - Αντόνιο Πούτσε. Ο 43χρονος νέος τεχνικός της "Κυρίας" είχε καριέρα σε μικρομεσαίες ομάδες της χώρας του, σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Ως προπονητής, ξεκίνησε την καριέρα του από την Κόρδοβα, πριν εργαστεί ως βοηθός σε Έρκουλες, Ράθινγκ, Τενερίφη, Αλ Γιαρμούκ κι ως πρώτος προπονητής στην Αλ Κάντσια. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

"Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου προσκαλεί τους λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης την ερχόμενη Παρασκευή, 20 Μαΐου, στις 10:30 το πρωί, σε διάσκεψη τύπου για την παρουσίαση του Τεχνικού Διευθυντή κ. Alberto Benito και του Προπονητή κ. Antonio Puche. Οι δύο τεχνικοί, θα είναι στη διάθεσή σας, για να απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Η διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου, στα γραφεία του Συλλόγου στη Δυτική εξέδρα. Θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της Ανόρθωσης στο διαδίκτυο".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ