ΚΥΠΡΟΣ

Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Μαντούκα

Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Μαντούκα
Μαντούκα

Η καριέρα του Γκουστάβο Μαντούκα στα γήπεδα έλαβε τέλος. Ο Βραζιλιάνος, που από το 2006 έως το 2010 έπαιξε στην ΑΕΚ, σταμάτησε το ποδόσφαιρο και ανέλαβε διευθυντής ποδοσφαίρου στο ΑΠΟΕΛ.

Διευθυντής ποδοσφαίρου στο ΑΠΟΕΛ ο Γκουστάβο Μαντούκα, ο οποίος αποχώρησε από τη δράση σε ηλικία 35 ετών. Ο Βραζιλιάνος που επί τέσσερα χρόνια έπαιξε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, έκανε γνωστό ότι σταματάει το ποδόσφαιρο.

Το ΑΠΟΕΛ, η τελευταία ομάδα του Μαντούκα, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του: "Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΔΗΜΟΣΙΑ» ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον Gustavo Manduca.O Gustavo Manduca αναλαμβάνει άμεσα την θέση του Διευθυντή Ποδοσφαίρου της ομάδας. Η συνεργασία είναι διετούς διάρκειας και ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2017.Είμαστε βέβαιοι ότι ο Gustavo Manduca έχει όλα τα εχέγγυα για να παρουσιάσει ένα πετυχημένο έργο από το νέο πόστο που αναλαμβάνει και θα εκπληρώσει τον κοινό μας στόχο που είναι να οδηγηθεί ο ΑΠΟΕΛ σε νέες επιτυχίες παραμένοντας πάντα σε πρωταγωνιστική τροχιά".

Ο Βραζιλιάνος παραχώρησε συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα (30/3) και ανέφερε: ' 'Νομίζω τα πήγα καλά και ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος, θα μπορούσα φυσικά και καλύτερα. Αλλά είναι και τα δύο πολύ δύσκολα. Βλέπουμε στο ποδόσφαιρο πολύ πετυχημένους ποδοσφαιριστές αλλά όχι σωστούς ως ανθρώπους. Φυσικά, όπως έχω πει σε άλλες συνεντεύξεις ξέρω πόσο δύσκολο είναι να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου στο γήπεδο γιατί το ποδόσφαιρο κινείται πολύ στη σφαίρα των συναισθημάτων μας''.

Διαβάστε περισσότερα στο balla.com.cy

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ