ΚΥΠΡΟΣ

Σουάνης: "Ο Απόλλωνας καλύπτει τις φιλοδοξίες μου"

Σουάνης: "Ο Απόλλωνας καλύπτει τις φιλοδοξίες μου"
INTIME SPORTS

Βέβαιος για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Απόλλωνα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σουάνης στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Λεμεσιανών.

Μιλώντας στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του Απόλλωνα, ο Ελλαδίτης επιθετικός δήλωσε ότι η ομάδα καλύπτει τις φιλοδοξίες του.

Το μήνυμα του προέδρου Νίκου Κίρζη, του αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος Ντάνιελ Κιντέρος, αλλά και η έκκληση στον κόσμο από τον αρχηγό Γιώργο Μερκή.

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στην Κύπρο και τον Απόλλωνα. Πάντοτε ήθελα να αγωνιστώ σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους και αρκετούς υποστηρικτές. Ο Απόλλωνας καλύπτει τις φιλοδοξίες μου και ελπίζω να πετύχουμε αρκετά.

Είναι μεγάλη ομάδα με πλούσια ιστορία κι αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόφαση μου. Διαθέτω και την εμπειρία και τις παραστάσεις για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων που πίστεψαν σε μένα. Έχω φροντίσει να μάθω αρκετά γι' αυτούς. Μπορώ να σας πω ότι έμεινα έκπληκτος από τα όσα έχω παρακολουθήσει μέσω του διαδικτύου. Αγωνιώ να τους γνωρίσω από κοντά", δήλωσε χαρακτηριστικά οΔημήτρης Σουάνης.

Περισσότερα στο Balla.com.cy

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ