ΚΥΠΡΟΣ

Σούπερ... μαλλιοτράβηγμα στην Κύπρο

Σούπερ... μαλλιοτράβηγμα στην Κύπρο
Απόλλωνας Λεμεσού

Ο Απόλλων Λεμεσού νίκησε με 2-1 τον ΑΠΟΕΛ για το σούπερ καπ Κύπρου, με τον πρόεδρο του Απόλλωνα να δηλώνει πως προσεγγίστηκε παίκτης του πριν το ματς για μεταγραφή (VIDEOS).

Με σκόρε τους Μάγκλιτσα και Πίεχ ο Απόλλων Λεμεσού κέρδισε 2-1 τον ΑΠΟΕΛ στο σούπερ καπ Κύπρου. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Εφραίμ, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι.

Εκείνο που είχε μεγάλο ενδιαφέρον ήταν οι δηλώσεις μετά το σφύριγμα της λήξης, αφού ο πρόεδρος του Απόλλωνα άφησε αιχμές για τον ΑΠΟΕΛ και το γεγονός πως προσεγγίστηκε παίκτη με σκοπό να πάρει μεταγραφή.

Αναλυτικά ο Νίκος Κίρζης δήλωσε: "Συγχαρητήρια στον ΑΠΟΕΛ για απόψε και για την πρόκριση. Είναι η ομάδα που πρεσβεύει την Κύπρο καλύτερα από κάθε άλλη ομάδα. Δυστυχώς δεν παίρνει μαθήματα από άλλους συλλόγους του εξωτερικού. Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ έκανε κρούση σε ποδοσφαιριστή μας. Ενόψει του γεγονότος πως είχαμε το παιχνίδι σήμερα και την έναρξη του πρωταθλήματος. Έγινε κρούση προς τον Άλεξ Ντα Σίλβα.

Όποιος θέλει παίκτη του Απόλλωνα που έχει συμβόλαιο, να έρθει να με βρει εμένα, Ξέρουν τα τηλέφωνά μου και που μένω, να μου πουν και όχι να ενοχλούν τους ποδοσφαιριστές μας. Θεωρώ απαράδεκτες αυτές τις πράξεις. Δεν είναι για το καλό του ποδοσφαίρου και των σχέσεων των δυο σωματείων. Δεν θα ανεχτούμε ξανά από τον κ. Ηλιάδη ή από κανένα να πλησιάζει ατζέντηδες και παίκτες που έχουν συμβόλαια. Όποιος θέλει, να πάρει το checkbook και να πλησιάσει".

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον ΑΠΟΕΛ δια στόματος του Πρόδρομου Πετρίδη: "Επειδή εμείς στο ΑΠΟΕΛ ξέρουμε να δίνουμε συγχαρητήρια, όπως πράξαμε και με την ΑΕΚ, δίνουμε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την κατάκτηση του σούπερ καπ. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα για τις δηλώσεις του κ. Νίκου Κίρζη. Δεν ενδιαφερθήκαμε ποτέ για τον Άλεξ Ντα Σίλβα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ήθος, είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου και δεν χρειάζεται να μιλήσει με οποιονδήποτε αν θέλει ένα παίκτη. Αυτό κάναμε και με το θέμα Βάντερ ή με Κύπριους παίκτες όπως ξέρετε. Αν μας ενδιέφερε, θα μιλούσαμε με την διοίκηση επίσημα. Υπάρχει μια επιτροπή που χειρίζεται αυτά τα θέματα και ουδέποτε αναφέρθηκε το όνομα του Ντα Σίλβα".





TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ