ΚΥΠΡΟΣ

Σε συζητήσεις με το ΑΠΟΕΛ ο Νταμπίζας

Σε συζητήσεις με το ΑΠΟΕΛ ο Νταμπίζας
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας ταξίδεψε στην Κύπρο για να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ το ενδεχόμενο να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ και ένας εκ των υποψηφίων είναι ο Νίκος Νταμπίζας ο οποίος έχει ταξιδέψει στην Κύπρο για συζητήσεις με την διοίκηση, όχι για να υπογράψει συμβόλαιο αλλά για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κοινή στρατηγική φιλοσοφία.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος που εξετάζει η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων. Στο τραπέζι υπάρχουν ακόμη τρεις περιπτώσεις, με τους οποίους έγιναν ι πρώτες επαφές, και αναμένονται εξελίξεις.

Στις αθλητικές ιστοσελίδες της Κύπρου υπάρχουν και δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου, υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας, που ανέφερε για το θέμα:

«Ο κύριος Νταμπίζας βρίσκεται στην Κύπρο για να συζητήσει με τη διοίκηση το ενδεχόμενο συνεργασίας. Ξεκαθαρίζω πως δεν ήρθε για να υπογράψει, αλλά για να δούμε αν υπάρχει κοινή στρατηγική φιλοσοφία. Στο τραπέζι υπάρχουν ακόμη τρεις, με τους οποίους είχαμε επαφές, αλλά ο κύριος Νταμπίζας επειδή είναι από την Ελλάδα, ήθελε να έρθει στην Κύπρο για να έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τη διοίκηση»

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ