ΚΥΠΡΟΣ

Προχωράει ο ΑΠΟΕΛ για Γιαννιώτα

Προχωράει ο ΑΠΟΕΛ για Γιαννιώτα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Γιάννη Γιαννιώτα, με τον Πρόδρομο Πετρίδη να εκφράζει την αισιοδοξία για την αίσια κατάληξη της υπόθεσης.

Στην Ουαλία βρίσκεται από την Κυριακή (10/7) ο ΑΠΟΕΛ, που το βράδυ της Τρίτης (12/7) θα αντιμετωπίσει την The New Saints για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League.

Οι Κύπριοι ταξίδεψαν με 22 παίκτες στην αποστολή τους, ωστόσο παράλληλα ψάχνουν την ενίσχυση του ρόστερ, εντείνοντας τις προσπάθειες τους για την απόκτηση ενός φορ και ενός εξτρέμ.

Για την περίπτωση του ακραίου κυνηγού, ο στόχος είναι ξεκάθαρος και ακούει στο όνομα του Γιάννη Γιαννιώτα. Στον ΑΠΟΕΛ από τη στιγμή που έληξε ο δανεισμός του παίκτη (δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν), έδειχναν διατεθειμένοι να περιμένουν το πως θα εξελιχθεί η περίοδος προετοιμασίας του διεθνή εξτρέμ με τον Ολυμπιακό, που θα ξεκαθάριζε σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του ποδοσφαιριστή στους "ερυθρόλευκους".

Ο Βίκτορ Σάντσεθ "έκοψε" τον Γιαννιώτα από το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στο Βέλγιο και αυτομάτως οι άνθρωποι της κυπριακής ομάδας είδαν να αυξάνονται οι ελπίδες τους να διατηρήσουν τον Γιαννιώτα στο έμψυχο δυναμικό τους.

Ο Έλληνας ακραίος κυνηγός μάλιστα έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να πάει κάπου εκ νέου δανεικός, αλλά να αποχωρήσει με μεταγραφή. Έτσι, ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακός εδώ και λίγες μέρες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ψάχνοντας να βρουν την χρυσή τομή στο οικονομικό προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα δήλωσε την Κυριακή (10/7) ο Πρόδρομος Πετρίδης στους απεσταλμένους του Τύπου που ταξίδεψαν με τον ΑΠΟΕΛ στην Ουαλία, η προοπτική απόκτησης του Γιαννιώτα προχωράει με πολλές πιθανότητες να ολοκληρωθεί.

"Δεν βιαζόμαστε για να μην γίνουν λάθη. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Γιαννιώτα και ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νέα. Για τον επιθετικό θα πρέπει να κάνουμε υπομονή", ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ