ΚΥΠΡΟΣ

Πρόταση της Τορίνο σε Καρλάο

Πρόταση της Τορίνο σε Καρλάο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Sky Sport", η Τορίνο έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του αμυντικού του ΑΠΟΕΛ, Καρλάο. Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον η κυπριακή ομάδα που ζητάει τη ρήτρα αποδέσμευσης.

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Τορίνο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Καρλάο. Σύμφωνα με το "Sky Sport", η ιταλική ομάδα κατέθεσε πρόταση στους Κύπριους για την απόκτηση του Βραζιλιάνου άσου.

Οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση, με αφορμή το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας, κι αφού επιβεβαίωσαν την πρόταση, αποκάλυψαν πως για να μείνει ελεύθερος ο Καρλάο θα πρέπει να καταβληθεί η ρήτρα ύψους 500.000 ευρώ μέχρι τις 10 Ιανουαρίου.

Ο τεχνικός της Τορίνο, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ζητάει επιτακτικά την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, ύστερα κι απ' την αποχώρηση του Τσέζαρε Μπόβο για την Πεσκάρα, με τον 30χρονο αμυντικό να φαντάζει ιδανικό επιλογή.

Θυμίζουμε πως ο υψηλόσωμος στόπερ είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ κατά τη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όμως τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε, με τους "κιτρινόμαυρους" να καταλήγουν στον Τζόλεον Λέσκοτ.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Carlao έχει εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα μας, μετά την πρόταση που υποβλήθηκε χθες το βράδυ από μέρους της Ιταλικής ομάδας Torino FC που αγωνίζεται στην Serie A, προς τον ΑΠΟΕΛ.

Για να πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή, η Ιταλική ομάδα πρέπει να καταβάλει μέχρι τις 10/01 το αντίτιμο της ρήτρας που έχει τοποθετηθεί στο συμβόλαιο με βάση το δικαίωμα που εξάσκησε ο ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι για να ανανεώσει πρόωρα την συμφωνία του με την ομάδα μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ