ΚΥΠΡΟΣ

Πράνιτς: "Το ΑΠΟΕΛ νομίζει πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο"

Πράνιτς: "Το ΑΠΟΕΛ νομίζει πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο"

O Ντάνιελ Πράνιτς τόνισε πως το ΑΠΟΕΛ νομίζει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο, αλλά η Ανόρθωση κατάφερε να το αγχώσει και να φύγει με το διπλό απ' το ΓΣΠ για την 4η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Η Ανόρθωση πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο ΓΣΠ, επικρατώντας 1-0 του ΑΠΟΕΛ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κύπρου και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο εκ των πρωταγωνιστών της Ανόρθωσης και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Πράνιτς μίλησε στο "kerkida.net" και υποστήριξε πως το ΑΠΟΕΛ νομίζει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο, αλλά η ομάδα του κατάφερε να το αγχώσει και να φύγει με το διπλό.

Παράλληλα, τόνισε πως στόχος της Ανόρθωσης είναι να τερματίσει στην πρώτη τριάδα, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, γιατί η Ανόρθωση πάντα παίζει για τη νίκη... Έτσι και τώρα. Ξέραμε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι καλή ομάδα, όμως γνωρίζαμε επίσης ότι είναι κουρασμένοι μετά από το παιχνίδι στη Μαδρίτη. Ήμασταν λίγο τυχεροί που σκοράραμε, όμως μετά αμυνθήκαμε πολύ καλά. Στο τέλος δεν σκόραραν από τη βούλα του πέναλτι, οπότε πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι το σημαντικότερο".

Για το αγωνιστικό πλάνο: "Είχαμε πλάνο να κρατήσουμε το μηδέν όσο περισσότερο γίνεται και να τους δημιουργήσουμε νευρικότητα. Έπαιζαν σπίτι τους, νομίζουν ότι είναι οι καλύτερη ομάδα στην Κύπρο, οπότε έπρεπε να κερδίσουν και η πίεση ήταν πάνω τους. Εμείς είχαμε 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια και βρισκόμασταν σε καλή θέση οπότε θέλαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να τους αγχώσουμε, κάτι που στο τέλος αποδείχθηκε πετυχημένο".

Για το αν η Ανόρθωση μπορεί να παραμείνει στην πρώτη θέση: "Πάμε βήμα-βήμα, αυτή είναι μόνο μια μάχη και ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος, οπότε στόχος είναι να παίζουμε καλύτερα παιχνίδι με παιχνίδι. Φυσικά θέλουμε να βρεθούμε στις τρεις πρώτες θέσεις. Είμαστε στην πρώτη τώρα και πιστεύω πως η σεζόν θα έχει ενδιαφέρον".

Για τη δική του απόδοση: "Δεν έχει σημασία η δική μου απόδοση αλλά της ομάδας. Ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει τίποτα, πρέπει να παίζουμε όλοι μαζί. Μέχρι τώρα το καταφέρνουμε αφού είμαστε αήττητοι με 10 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά φέτος".

Δείτε το VIDEO:

Photo Credits: Anorthosis Famagusta - Official

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ