ΚΥΠΡΟΣ

Πετρίδης: "Θα εκπλαγείτε με την πρόταση για τον Σάλαϊ"

Real Madrid's Casemiro, rear, battles for the ball with APOEL Nicosia's Roland Sallai during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Casemiro, rear, battles for the ball with APOEL Nicosia's Roland Sallai during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Paul White) AP IMAGES

Ο Ρόλαντ Σάλαϊ έκανε μια εκπληκτική σεζόν στη Κύπρο βοηθώντας τα μέγιστα το ΑΠΟΕΛ να φτάσει στον τίτλο και ο πρόεδρος του συλλόγου, Πρόδρομος Πετρίδης, άφησε ανοιχτή τη παραχώρηση του Ούγγρου διεθνή με... τιμή έκπληξη.

Το ΑΠΟΕΛ έφτασε ξανά στην κατάκτηση του τίτλου στην Κύπρο, για έκτη σερί χρονιά, καθώς παρά την μάχη που έδωσε μέχρι τέλους με τον Απόλλωνα Λεμεσού κατάφερε να κόψει πρώτο το νήμα.

Ένας εκ των βασικών συντελεστών για να έρθει ο τίτλος ήταν ο 21χρονος Ρόλαντ Σάλαϊ ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του με 29 εμφανίσεις και εννιά τέρματα. Και όλα αυτά στην πρώτη χρονιά του Ούγγρου μέσου στον σύλλογο της Κύπρου.

Μάλιστα ο πρόεδρος του συλλόγου, Πρόδρομος Πετρίδης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στην Κύπρο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Σάλαϊ και σε ερώτηση για το σε τι τιμή είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει τον 21χρονο Ούγγρο απάντησε αφήνοντας ανοιχτή την παραχώρηση του και μάλιστα σε τιμή έκπληξη.

Ο κ. Πετρίδης μίλησε στην εκπομπή "Γκολ και θέαμα" και είπε μεταξύ άλλων:

Για την τιμή που θα παραχωρηθεί ο Σάλαϊ αν έρθει κάποια καλή πρόταση:
"Θα εκπλαγείτε. Τον βοήθησαν αρκετά οι συμπαίκτες του. Είναι ένα νεαρό παιδί, που ήρθε στην Κύπρο χωρίς εμπειρίες. Στα τελευταία παιχνίδια βοήθησε πολύ την ομάδα".

Για τους Εμπεσίλιο και Καρλάο:
"Αν έρθει πρόταση για τον Εμπεσίλιο δεν θα σταθούμε εμπόδιο, όσο για τον Καρλάο θα δούμε. Ανήκει στην Τορίνο. Υπάρχει και ο Ρουέδα στην ομάδα".

Ο Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε και για την αλλαγή προπονητή που υπήρξε στο ΑΠΟΕΛ με την αποχώρηση του Δώνη τον οποίο και ευχαρίστησε. Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Θεωρήσαμε αναγκαίο να αλλάξουμε τον προπονητή. Συγχαίρω το επιτελείο του Δώνη για τη δουλειά που έκαναν. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους με τον Μπαλταζάρ στον πάγκο. Παίζουμε μπάλα στις αποφάσεις μας. Αγωνιστικό, οικονομικόκαι υποδομές. Οι τρεις πυλώνες μας. ΑΠΟΕΛ ενωμένο, ποτέ νικημένο. Κάτι που έπαιξε επίσης ρόλο ήταν το ότι δώσαμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα και όχι στο κύπελλο. Ο κ. Μπαλτάζαρ είναι νεαρός, φιλόδοξος και εργατικός. Είναι κουραστικό να αλλάζεις προπονητή. Δεν θέλουμε να αλλάζουμε συχνά προπονητές".

ΣΑΛΑΪ: "Να παίξω ξανά στο Champions League"

Στην ίδια εκπομπή έκανε δηλώσεις και ο Ρόλαντ Σάλαϊ ο οποίος το προηγούμενο καλοκαίρι είχε προταθεί και στον Παναθηναϊκό. Ο 21χρονος Ούγγρος υποστήριξε:

"Καταπληκτικό που κατακτήσαμε τον τίτλο. Ελπίζω τη νέα σεζόν να κατακτήσουμε περισσότερους τίτλους.Ήταν δύσκολο για μένα στην αρχή. Στη συνέχεια έκανα γνωριμίες και αυτό με βοήθησε. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο. Ήρθε στη χώρα μου με βρήκε και με πήρε στο ΑΠΟΕΛ. Μου αρέσει να παίζω από τα αριστερά. Θέλω να παίξω ξανά στο Champions League. Ήταν το παιδικό μου όνειρο αυτή η διοργάνωση".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ