ΚΥΠΡΟΣ

Πέδρο Εμανουέλ: "Προσοχή στο κέντρο και την έδρα της Γκαμπάλα!"

Πέδρο Εμανουέλ: "Προσοχή στο κέντρο και την έδρα της Γκαμπάλα!"
Πέδρο Εμανουέλ

Ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού, Πέδρο Εμανουέλ μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Ιστορίες για παρέες” με τους Βασίλη Τεμπέλη και Νίκο Συριώδη.

Για το τι ομάδα είναι η Γκαμπάλα: " Είναι μία ομάδα έμπειρη με διεθνείς ποδοσφαιριστές από το Αζερμπαϊτζάν και Βραζιλιάνους. Μέσα στην έδρα της είναι επικίνδυνη".

Για την έδρα της Γκαμπάλα και τον κόσμο της: "Είναι μία ομάδα με φανατικό κοινό, που προσπαθεί να δώσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές της. Είναι παρόμοια κατάσταση με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού".

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: "Πρέπει να συμπεριφερθεί φυσιολογικά. Πρέπει να κρατήσει την μπάλα. Οι Αζέροι δεν θέλουν να τρέχουν, θέλουν να έχουν την κατοχή".

Για το αν προκαλούν στην έδρα τους: "Στο πρώτο παιχνίδι ο σκόρερ πανηγύρισε έντονα και προκλητικά προς τους παίκτες και τους οπαδούς του Απόλλωνα. Στο δεύτερο ματς η Γκαμπάλα έπαιζε πολύ σκληρά, αλλά ο Απόλλων ήταν αυτός που δέχτηκε οκτώ κίτρινες".

Για το ποιον παίκτη ξεχωρίζει: "Η μεσαία γραμμή της Γκαμπάλα είναι ο μοχλός της. Επικίνδυνος είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός που έχουν ο Ντοντό. Παίζει και στην κορυφή και στα πλάγια. Η άμυνα της δεν είναι φόβητρο. Ο Παναθηναϊκός φυσιολογικά δεν θα έχει πρόβλημα".

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ