ΚΥΠΡΟΣ

Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ ο Κετσπάγια!

Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ ο Κετσπάγια!

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από τον ΑΠΟΕΛ ο Τιμούρ Κετσπάγια ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. των γαλαζοκιτρίνων. Ποια η επόμενη μέρα για την κυπριακή ομάδα.

Οριστικά παρελθόν αποτελεί από τον ΑΠΟΕΛ ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά από απόφαση του Δ.Σ. των γαλαζοκιτρίνων. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν νωρίτερα το μεσημέρι και αφού αντάλλαξαν απόψεις πάρθηκε η οριστική απόφαση όπως χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Η διάδοχη κατάσταση δεν έχει ακόμα αποφασιστεί με τον Τόζα Σάμπουριτς να έχει ήδη εισηγηθεί την παραμονή των Κωστή και Σατσιά με τον ίδιο να έχει εποπτικό ρόλο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της περιόδου!

Τα κυπριακά ΜΜΕ σχετίζουν την αποχώρηση του Κετσπάγια με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την πρόσληψη του. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που αναπαράγονται τέτοια δημοσιεύματα, αφού ο Γεωργιανός παρουσιάζεται ως υποψήφιος κάθε φορά που η ΑΕΚ αναζητά προπονητή.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Temur Ketsbaia.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ketsbaia καθώς και τους Σοσό Τσέντια και Μιχάλη Μιχαήλ για την μεταξύ μας συνεργασία και να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Την ευθύνη των προπόνησεων θα αναλάβει ο Γιώργος Κωστή, με βοηθό προπονητή τον Μαρίνο Σατσιά".

Πηγή: balla.com.cy

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ