ΚΥΠΡΟΣ

Παραμένει στο ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2018 ο Πάρντο

Παραμένει στο ΑΠΟΕΛ μέχρι το 2018 ο Πάρντο

Ο Ούρκο Πάρντο θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ για δυο ακόμη χρόνια καθώς ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ θα είναι μέχρι το 2018 ο Ούρκο Πάρντο με τον έμπειρο γκολκίπερ να υπογράφει νέο συμβόλαιο με τον κυπριακό σύλλογο για τα επόμενα δυο χρόνια και με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Πάρντο δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την συμφωνία των δυο πλευρών καθώς του αρέσει η φιλοσοφία του ΑΠΟΕΛ ενώ θέλει και άλλους τίτλους.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Urko Pardo. Η συμφωνία είναι διετούς διάρκειας με προοπτική ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

Ο Urko Pardo ήρθε στον ΑΠΟΕΛ την περίοδο 11-12 και με το νέο του συμβόλαιο θα συμπληρώσει τουλάχιστον 7 χρόνια παρουσίας με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Αν και ο ίδιος είναι βέβαιος ότι αυτά θα γίνουν 8 δείχνοντας την πίστη προς τον εαυτό του και την ομάδα. Είναι ήδη ο ξένος τερματοφύλακας με τις περισσότερες συμμετοχές στο κυπριακό πρωτάθλημα για την ομάδα μας και έχει πλέον την ευκαιρία να επεκτείνει αυτό το ρεκόρ και να ανοίξει αρκετά την απόσταση από τους επόμενους.

ΔΗΛΩΣΗ URKO PARDO

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που παραμένω στον ΑΠΟΕΛ. Ήταν η πρόθεση μου από την αρχή και χαίρομαι πολύ που βρήκαμε τον τρόπο με την διοίκηση για να συνεχίσω στην ομάδα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ την πραγματοποίηση κάποιων στόχων. Μπορώ να υποσχεθώ όπως έκανα πάντα, σκληρή δουλειά και είμαι βέβαιος ότι με την δουλειά και το ταλέντο πετυχαίνουμε αυτό που αξίζουμε.

Όταν είσαι σε μια ομάδα που έχει στόχους και σημαντικά πράγματα να κατακτήσει, είναι ότι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή, για ένα τερματοφύλακα. Άλλες ομάδες που δεν έχουν αυτούς τους στόχους, δεν τους πετυχαίνουν. Αυτός ήταν ο λόγος που ήρθα πριν από 5 χρόνια στον ΑΠΟΕΛ και αυτός είναι ο λόγος που συνεχίζω. Μου αρέσει η φιλοσοφία της ομάδας.»

Στις αρχές Μαΐου το όνομα του είχε παίξει ως υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό μέσα από δημοσιεύματα που υπήρξαν κυρίως στην Κύπρο και δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ. Από το τριφύλλι όμως υποστήριζαν πως δεν είχε γίνει κάποια πρόταση προς τον 33χρονο κίπερ ενώ μετά από λίγες μέρες υπήρξε και διάψευση από τον ίδιο.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ