ΚΥΠΡΟΣ

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ ο Βούρος

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ ο Βούρος

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πραξιτέλης Βούρος αφού έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό υπογράφοντας συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το ΑΠΟΕΛ που παίρνει και τον Σάλαϊ.

Κάτοικος Κύπρου θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Πραξιτέλης Βούρος αφού υπέγραψε συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και συμφώνησε σε όλα με την κυπριακή ομάδα.

Ο Βούρος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αιολικό πριν μεταπηδήσει το καλοκαίρι του 2012 στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Εκεί παρέμεινε μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο όταν και παραχωρήθηκε δανεικός στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας 3ετούς διάρκειας με τον ποδοσφαιριστή Πραξιτέλη Βούρο. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό "29". Καλωσορίζουμε τον Πραξιτέλη στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες".

Παίρνει και Σάλαϊ το ΑΠΟΕΛ

Από εκεί και πέρα το ΑΠΟΕΛ είναι κοντά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος έπαιξε δυνατά για τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τον Ρόμπερτ Σάλαϊ ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Ο Σάλαϊ ανήκει στις Ακαδημίες του Φέρεντς Πούσκας και πέρσι είχε δοθεί δανεικός στην Παλέρμο με την οποία είχε 21 συμμετοχές και πέτυχε το μοναδικό του τέρμα στην ήττα με 4-1 από την Ουντινέζε. Ο 20χρονος Ούγγρος είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε και τελικά καταλήγει στο ΑΠΟΕΛ.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ