ΚΥΠΡΟΣ

Πάει για Ρέγιες το ΑΠΟΕΛ

Dnipro's Ruslan Rotan, left, and Sevilla's Jose Antonio Reyes challenge for the ball during the final of the soccer Europa League between FC Dnipro Dnipropetrovsk and Sevilla FC at the National Stadium in Warsaw, Poland, Wednesday, May 27, 2015. (AP Photo/Czarek Sokolowski)
Dnipro's Ruslan Rotan, left, and Sevilla's Jose Antonio Reyes challenge for the ball during the final of the soccer Europa League between FC Dnipro Dnipropetrovsk and Sevilla FC at the National Stadium in Warsaw, Poland, Wednesday, May 27, 2015. (AP Photo/Czarek Sokolowski) AP

Το ΑΠΟΕΛ κινείται για την απόκτηση του 33χρονου Ισπανού εξτρέμ, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, ύστερα από υπόδειξη του νέου του τεχνικού, Γιώργου Δώνη.

Το όνομά του του ενεπλάκη σε μεταγραφικά σενάρια ελληνικών ομάδων σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Ακόμη και κατά την τρέχουσα προέκυψε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ.

Ο 33χρονος Ισπανός εξτρέμ, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα, ωστόσο ενδέχεται να αγωνιστεί αυτή τη σεζόν στην Κύπρο, καθώς το ΑΠΟΕΛ προσπαθεί να τον εντάξει στο δυναμικό του ύστερα από την εισήγηση του νέου του προπονητή, Γιώργου Δώνη.

Ο Ανδαλουσιάνος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σεβίλλης και το 2000 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα των "νερβιονένσες". Το 2004 πήγε στην Αγγλία για την Άρσεναλ κι ακολούθησαν οι Ρεάλ, Ατλέτικο, Μπενφίκα, Σεβίλλη (εκ νέου) κι Εσπανιόλ.

Photo credits: AP Photo/Czarek Sokolowski

TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ